Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1532425

Sv: Silly season 2012/2013
Slajsarn: Att dra fram ett citat som är taget ur sitt sammanhang för att "bevisa" att motparten har argumenterat motsägelsefullt, känns inte speciellt seriöst eller begåvat.

Så här skrev jag redan den 3/10 kl 0829:

"Jag dissar lockouten därför att den är onödig.
Den lockar ES-lagen att dra på sig värvningar som känns onödiga, av olika skäl: onödiga kostnader, onödiga ev bänkningar av lovande juniorer, onödigt riskerande av ex gruppdynamiken.

Värvning av en kontraktslös ickelockoutare, när vi är i behov av en ersättare för våra långtidsskadade backar, är INTE en onödig värvning.
Den är dessutom fullt "legal" sett till HL:s rekommendationer."

Och jag har fortfarande samma ståndpunkt som då:

Inga lockoutare om det inte gäller behov av en ersättare för nyckelspelare, eftersom en sån ersättare anses vara godkänd enligt HL.

Så du har helt fel: det finns massor för dig att missuppfatta, vilket du inte hade behövt göra om du läst det jag skriver och har skrivit lite noggrannare.



Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013
Huge: *asg* Finns det ett uns chans att det bara är du som förstår innebörden av det du skriver, har du någonsin haft fel??
Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013
Huge: Taget ur sitt sammanhang? Det var vad du skrev, sedan följde nåt luddigt där du stte empitet på diverse skribenter...
Kommentera