Brynäs IF

710614 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1621879

Sv: Höga löner ?

Zzz: Jag tror inte att endast ett lönetak skulle vara en generallösning men det skulle i alla fall skapa en miljö där klubbarna inte låter budgivningarna dra iväg för mycket. I det fallet ger jag Sundlöv en stor eloge där han istället insett faktum och konstaterat att "vi inte har råd". Alla sportchefer har inte haft den karaktären om man säger.

Men det är en bra start. Stimulera klubbar och föreningar att bygga upp en juniorverksamhet, satsa på BRA ledare och annat folk kring lagen etc.

Utan denna lönekarusell så skulle säkert många föreningar inse vikten av att få ut information till sina fans med. Jag kanske är naiv och ser väl långt framåt. Men det är min förhoppning i alla fall. På sikt kanske det till och med skulle öka intresset för vår juniorhockey med och föreningarna börjar med reguljära sändningar av sina juniomatcher via Internet.

Jag ser möjligheterna när det gäller svensk ishockey, även om vi inte får se några världsstjärnor på våra rinkar så kan produkten bli jäkligt intressant i alla fall.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Höga löner ?
EskilstunaLasse: Om man kollar på vad som har hänt de senaste 10-15 åren, så har ju produkten blivit sämre. Däremot har lönerna och biljettpriserna skenat iväg rejält. Därför tror jag ett ett lönetak (givetvis mycket beroende på hur högt taket blir...) vore en smart lösning. Det håller ju inte i längden att ligan blir spelmässigt sämre och sämre, samtidigt som lönerna och biljettpriserna blir högre.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Höga löner ?

tompa71: Skralt betyg åt den här sidan om ett inlägg som mest består av självklara plattityder och ett förslag om att sända juniorhockey på nätet, är bland det bästa du läst härinne.
Undrar bara hur det kommer att låta från många håll härinne när lönerna strypts och vi får en liga bestående av halvmediokra spelare varvat med egna junisar.
Är inte så säker på att den produkten verkligen blir så jäkla intressant som E-lasse tror.

Kommentera

Sv: Höga löner ?
EskilstunaLasse: Zzz: Ursäkta att jag lägger mig i, men jag måste bara få säga att Lasses senste inlägg var bland det bästa jag har sett på den här sidan!
Kommentera