Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1621909

Sv: Höga löner ?

Huge:

Det finns en anledning till att jag inte syns härinne så ofta längre, jag tröttnade helt enkelt på att den här sidan på senare år gick från att vara ett diskussionsforum om hockeey till något där Brynäsare mest kastade skit på varandra. 

det blev helt enkelt inte ett hockeyforum längre, bara något som liknade sexårsålderns sandlåda och jag tror att många, fler än dina vanliga kombatanter, håller med om att du är en av de som suttit i den sandlådan och synligen gör det fortfarande.

Därför tyckte jag det var roligt att när jag gjorde ett av mina sällsynta besök på sidan se EskilstunaLasse (som jag för övrigt haft en del diskussioner med genom åren som inte alltid varit helt snälla) komma med ett inlägg som var sakligt, verkade genomtänkt och var vettigt samtidigt som det inbjöd till debatt i ämnet. Helt enkelt ett inlägg jag för många år sedan gick med för att få ta del av och snacka kring. 

Det sammantaget gjorde att jag kände det som bland de bästa inlägg jag sett skrivas härinne på många år och plötsligt kände jag en lust att på allvar återvända till den här sidan för att debattera hockey vilket det för en stund verkade som fokus låg på. Uppenbarligen hade jag fel, tramsandet om läsförståelse, vem som är bäste Brynässuporter, sandlådan är fortfarande kvar.  Tack Huge för att du visade mig det, och adjö

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Höga löner ?
tompap71: Efter att lönetaksfrågan debatterats en tid och de flesta sagt ungefär samma vettiga och bra men samtidigt lite självklara saker så tyckte jag bara att det var lite roligt att du helt plötsligt tyckte att just E-lasses inlägg var nåt av det bästa du läst härinne öht. Svårare var det inte.
Känns mer som att du är sur bara för att jag just i det här fallet "kritiserade" din i mitt tycke överdrivna hyllning av Lasses inlägg och att du istället (medvetet?) valt att bortse från att jag samtidigt försökte få till en sakdiskussion om ev nackdelar med ett lönetak.
Håller heller inte med dig i kritiken mot debattklimatet härinne, det har blivit mkt bättre sen Peja tillträdde som moderator. Lite sandlådetendenser får man acceptera på såna här forum och jag tycker att du överreagerat kraftigt.

Kommentera