Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1621919

Sv: Höga löner ?

Peja:Tycker det är magstarkt att säga att vi på något sätt förtjänade vår fjärdeplats, kunde lika gärna ha blivit play-in. 

Sen säger jag inte att vi ska vara ett defensivt lag, bara att vi spela lite enklare ibland med ett spel vi kan behärska. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Höga löner ?
Linus Wickman: Å andra sidan förtjänade inte Brynäs fjärdeplatsen mindre än något av de lagen som kom alldeles efter i tabellen. Betänk även att Brynäs hade mängder av skador under säsongen, men ändå lyckades komma på den övre halvan när tabellen summerades.

Ja, alla lag måste kunna spela bra defensivt. Det är elitnivå vi snackar om. Min invändningar var dina anmärkningar på Tommy. I själva verket lyckas ju Brynäs behålla i stort sett alla som inte får betydligt högre löner någon annanstans (av de som man vill behålla dvs). Och han står för en spelidé, samma spelidé som klubben i stort, vilket är viktigt. Han är en tränare som passar Brynäs bra.

Men, Melin är också en mycket bra tränare som har lyckats på flera ställen. Jag kommer inte klaga om han tar över när Tommys kontrakt går ut.

Redigerad kommentar

Kommentera