Brynäs IF

711079 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1702111

Sv: Rögle BK - Brynäs IF 3/10-15
Ändå 2 jävligt goa poäng idag. Men hoppas vi nu kan konstatera att vi har en given förstakeeper. Ni Starky-älskare som var så benägna att lyfta honom till skyarna och omnämna honom som "en SHL-målvakt av hög klass", varför så tysta nu?

Sedan - Porseland. Jag tycker det är ett HÅN mot Mattias Nörstebö att låta honom nöta bänk till förmån för Porse. Torstenbö har utvecklats grymt och förtjänar verkligen inte detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Brynäs IF 3/10-15
Riktigt sköna 2 poäng idag. Ingen bra match av Brynäs men som ni säger hittade laget en väg att vinna. Bulans envishet och djävlar anamma har spridit sig till spelarna. Om laget kan undvika kollapser och istället plocka 1-2 poäng i matcher kommer man garanterat att ta en säker slutspelsplats.

Någonting mer som Brynäs har förbättrat från ifjol är att man inte blir frustrerade och tar onödiga utvisningar när motståndarna gör mål och får momentum. Rödin var ju den värsta syndaren ifjol men Bulan och C:et verkar gjort att han har vuxit bort från det. Förra säsongen var det ett stort problem, och då inte endast från Rödin utan även andra spelare.

Ett litet minus i coachingen i dagens match var att Kilas-Sundqvist ofta var inne tillsammans med förstakedjan. Sundqvist försökte följa med i anfallen men saknade spelsinne och skicklighet när han fick pucken i offensiv zon. Hade varit mycket smartare att matcha in annat backpar där. Är det verkligen ett balanserat backpar? Jag skulle gärna få in den törstiga norrbaggen där.

Kul att laget fortsätter att producera i powerplay, hur viktigt som helst i jämna matcher. Salmelas mål var en delikatess. Tycker även att man ser Johnsons klass i powerplay. Vore spännande att se Johnson tillsammans med Scott och Rödin men samtidigt kanske osmart eftersom förstakedjan ändå levererar och en av förra säsongens svagheter var att man var för beroende av en kedja.

Starkbaum övertygade inte. Felix känns som given etta i dagsläget.
Kommentera

Sv: Rögle BK - Brynäs IF 3/10-15
honken21: Starky håller hög klass liksom Felix. Någon självklar etta kan jag inte se utan de får dela spaden tills vidare. angenämt "problem" detta.
Kommentera