Brynäs IF

712979 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1702236

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe:
Har tyvärr inte twitter! :/ någon som har det får gärna göra det!


Håller med, känns som Hedman är ute efter att skada! Är väl det enda han är bra på...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kopparjimmie: "Håller med, känns som Hedman är ute efter att skada!"

Känns väl mer som att en del enögda fans inte kan vara objektiva bara för att det är Hedman med sin historik som tacklar och en egen favoritspelare som råkar bli skadad.
Om man låter brynäsbrillorna hasa ner lite på näsan så ser man att Hedman inte har nån anmärkningsvärt hög fart in i tacklingen. Det är ren och skär otur att Enterfeldt inte hinner få undan sina armar efter att ha skickat iväg pucken, sen tar tacklingen oturligt rakt över armarna och inte mot axel/kropp. Hade Hedman varit ute efter att skada så hade han väl isf siktat mer mot kropp/huvud, nu är han ju inte ens i närheten av att träffa huvudet. Att han träffar armarna visar väl mer på att han faktiskt missar tacklingen en aning och istället träffar framför kroppen, där armarna befinner sig.
Och i det läget är jag inte så konspiratoriskt lagd att jag på allvar tror att Hedman har räknat ut att "Enterfeldt hinner förmodligen inte dra undan armarna efter att ha rensat iväg pucken. Perfekt! Då sätter jag in tacklingen lite framför kroppen så att min hela tyngd tar rakt över hans armar och där orsakar mest skada..."

Hedman är ingen duvunge men ska lik förbannat granska rättvist från fall till fall.
Nu blir han dömd utifrån vad han tidigare gjort, känns väl inte så seriöst direkt.

I övrigt märker man på matchbilderna hur oerhört nyttig Enterfeldt är med sitt riviga spel och sin vinnarskalle. Man förstår att han är en favorit hos Bulan, han hade väl ungefär samma egenskaper som aktiv.
Kommentera