Brynäs IF

705161 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1713463

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 28/11-15
HitTheLights: SAIKona har problem med ödmjukheten. Det har gått för bra för dem några säsonger nu. Men vi vet ju att det går i cykler. Det var inte länge sedan man pratade om "de 4 stora" , den tiden är förbi, precis som det kommer bli med Skoterraggarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Brynäs IF 28/11-15
Powerfade: Stämmer bra. Sen tycker jag heller inte att dom har varit så otroligt mkt bättre än oss sen Bulan tog över. Efter vårt senaste guld har ju lagen haft lite olika utveckling, så att vi haft svårt mot dom under TJ har väl varit mer eller mindre naturligt. Med Bulan har det sett klart bättre ut och vi är inte långt efter, som jag ser det.
Just nu spelar dom i stort sett på max av sin förmåga och är i zonen, trots det så hänger vi ändå med fastän vi saknar ett gäng tongivande tunga namn.
Kan vi nu bara bli någorlunda skadefria innan slutspelet drar igång, så är jag inte rädd för nåt av lagen vi kommer att tampas med.
Sen måste man ändå beundra ett lag som i dagens tuffa konkurrens, jämfört med hur det var under vår egen storhetstid, har tagit sig till 6 raka finaler.
Blir naturligtvis en jättesporre och morot för våra killar att sätta stopp för den streaken, om vi nu möts i vår.
Kommentera