Brynäs IF

712734 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1713500

Sv: A propósito de nada
Clarence: Vi har dock fler trumfkort borta. Matchar båda lagen ordinarie uppställningar tror jag vi skulle kunna utmana Saik i ett slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: "Matchar båda lagen ordinarie uppställningar tror jag vi skulle kunna utmana Saik i ett slutspel."

Vi matchade dom redan i fredags, med en del trumfkort borta. Fast matchade är nog en underdrift i den matchen. Vi spelade ut Skellefteå långa stunder, utan att ta tillvara på chanserna. Vi har ju också slagit Frölunda två av två matcher. Så dom som påstår att vi inte kan stå upp mot dom bästa lagen i serien är som vanligt forumets dysterkvistar.

Dvs. strunta i vad dom tror sig veta. T.ex. var den klubben rörande överens om att Brynäs skulle behöva kvala sig kvar i SHL efter grundserien.

Skulle vara intressant att ta reda på varför just Brynäs samlar på sig så många "fans" med denna attityd. Kollar man på andra lags forum, finns det ingen som är i närheten av oss gällande den aspekten. Detta trots att Brynäs spelar över nästan allas förväntningar inför säsongen. Lag som Modo och Leksand har gravt underpresterat hittills, men knappt någon i deras forum uppför sig som t.ex. Clarence.
Kommentera