Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1713412

Sv: SHL 2015/2016
Bra match igen ikväll av oss. Som jag skrev tidigare så har vår Sovjetiska traktor lagt i treans växel nu och går på alla cylindrar, och då är det förjävla svårt att få stopp för den.

Många som är briljanta i back-to-back mötet. Både Hanses och Anders "Väggen" Svensson spelar förtroendeingivande. Mycket bra målvaktsspel i båda matcherna. Backsidan ser oerhört stabil ut och Nisse Burström är i sitt livs form. Tror inte Burström skulle göra bort sig i NHL om han spelar som han gör just nu. Framåt är både Adam Pettersson och stridsvagnen Martin Lundberg oerhört svårstoppade. Calof ser pigg och avig ut, tycker också att Broadhurst är en lurig spelare som ser bättre och bättre ut för var match.

I Brynäs vill jag lyfta fram två spelare. Antonia Rödin, en riktig tuffing. Tyvärr blev mensvärkarna för kraftiga i tredjeperioden och hon tvingades kliva av. Samt Daniel "fistpumparn" Mannberg, man har hjärtat i halsgropen varenda gång man ser nr 31 på isen!

Näe, skämt åsido... Brynäs är ett bra hockeylag. Scott är en väldigt spelskicklig och kylig spelare, duktig. Var imponerad av unge Sandström i kasse igår. Kihlström är bra på backen. Sen är det kul att se Lukas Karlsson (var det rätt?), den unge debutanten på backen, som jag tycker är bland de bättre. Bra på rören och tar för sig på sien, det ska bli spännande att följa honom. Sen saknade Brynäs Salmela och Bertilsson, och Vrana som också är en tongivande spelare.

Det som skiljer mellan lagen är bredden, speciellt på forwardssidan. Där skiljer det ganska mycket, och toppspelarna i Brynäs orkar inte när de ska spela 10 minuter mer per match två dagar i rad. Det säger sig självt. . Men som jag skrev tidigare så ingår det lite grann i vår spelplan, att trötta ut motståndaren med forecheck, press, skridskoåkning och närkamper.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Ditt äckliga svin, inavel förmodar jag. Hoppas du drabbas av livets alla olyckor.

Sv: SHL 2015/2016
Förresten... Bagdad tycks mena allvar med att lägga Skellefteå-hatet på is ett tag och fokusera på sitt eget köpegäng.

Det lämnar inte mycket utrymme till vedergällning. Det känns tomt! Vad fan ska man göra då? Jag som hade flera julmelodier på G.