Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1713453

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: Streaken ni har betyder ju inte speciellt mycket för någon egentligen. Matchen vi förlorade i förrgår och matchen vi förlorade i går är sex tappade poäng. Inget annat.

Det som hände förra säsongen spelar ju ingen roll nu, det är ju inte så att spelarna åker omkring och funderar på den där streaken under matcherna.

Den ende som tjatar om det är ju du. För många andra, inklusive mig själv, är det egalt.

Sen blir det du skriver om Rödin enbart patetiskt. Dags att du kammar till dig lite. Var en god vinnare istället. Jag är en god förlorare. Vi förlorar mot ett för tillfället bättre lag...

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Zappaholic: Ja, det där fåniga tjatet om Rödins påstådda filmningar är ju framförallt nåt som inte stämmer med verkligheten. Man har retat sig på att han möjligtvis nån gång har ramlat lite enkelt, och sen är ryktet igång. Blir ofta så när det gäller skickliga spelare som motståndarna egentligen är rädda för och mer än gärna ser i sitt eget lag.
Ta incidenten i fredags till exempel: Rödin får en armbåge över näsan, oavsett om det är en korrekt tackling eller bara otur, så tar den ju lik förbannat på ett ömtåligt ställe där man är helt oskyddad.
Rödin slänger handskarna och går ner på knä, förmodligen i tron att nåt är brutet.
Lite svårt att känna efter med händerna i det läget, om man har handskarna på sig. Sen åker han ut i båset, sitter nåt byte och är tillbaka igen. Big deal, inte första gången en spelare fått en fulsmäll eller korrekt tackling och tvingats pusta ut lite i båset, för att sen ge klartecken till tränarna att man är Ok för spel igen.
Och när man har kalla fakta på bordet och fått bevisat att den största filmaren av alla finns i SAIK (ja, den jättefilmningen mot Norge är redan en klassiker i filmbranschen), så tycker jag att man ska ligga lite lågt i sin kritik mot Rödin.
Och det blir ju inte bättre av att samma jättefilmare är den som utdelat den hittills fulaste tjyvsmällen bakifrån, när han kommit in som tredjegubbe och från blind side sänkt en motståndare med armbågen.
Det fula tilltaget får Karalahtis käkkross på Vrana att framstå som ett skolexempel på en juste och korrekt tackling.

Sv: SHL 2015/2016
Zappaholic:

för mig betyder streaken oerhört mycket. Kommer att vara extra taggad när vi möter Brynäs. Vi måste göra allt för att behålla denna makalösa svit. Har aldrig hört talas om ett lag som vunnit 14 gånger i rad mot en motståndare i samma serie. Det är banne mig helt otroligt!

Hoppas att våra krigare känner samma sak! Vill absolut inte att den någonsin ska brytas.

Sen om Antonia... bevisligen en jätteduktig hockeyspelare även om hon får lite problem när bevakningen och motståndaren är lite tuffare än vanligt. Stör mig bara något oerhört på non-stop filmningar i två matcher på två dagar. Du måste förstå att motståndarfansen blir jävla förbannade när domarn går på dessa ständiga dykningar. Jävligt irriterande! "En retsticka" skriver en del som RP på hockeysverige... ja hon lyckades då reta upp mig!

Jag kanske inte är en så god vinnare, men jag är då fan en bättre vinnare än vad Antonia, Bulan Bob och en del av era skribenter med Lejonkräk i spetsen är bra förlorare.Säger iofs inte så mycket.

Egentligen gillar jag Brynäs som förening, en sympatisk förening med anor och traditioner. Men ogillar skarpt vissa av era representanter, ledarskapet. Väldigt väldigt dåliga förlorare, och eftersom Skellefteå AIKs ledare och representanter är så hedersamma och sportsliga så får då min internetpersona ta på sig rollen som dålig vinnare för att yin-yang balansen ska jämna ut sig i universum.