Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1713461

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund:

Har det kommit fram varför Antonia kliver av i tredje.

Är det interna problem på gång i Brynäs?

Tycker Brynäs såg ut knäckta ut. Bulan brukar ju vara bra på elda på lag tills de tröttnar eller får soppatorsk. Har laget fått nog av Bulan? Hoppas.

Har heller inte hittat något klipp från presskonferensen efter matchen. Om Bulan dök upp då tror jag den kan vara sevärd.

Fantastisk sitta och titta på tabellen. Det känns bekant och som att allt är som det ska när man läser Skellefteå längst upp.

Carl Lejonkräk visar upp en ful sida. Trodde denne veteran hade lite anständighet heder eller klass men det verkar som han är trash.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Farbror Barbro:

tror och hoppas att vi kan piska dem igen i Januari när vi då möts på vår hemmaplan. Då är det alltså 15... F E M T O N!!!... raka segrar mot Brynäs!

Sen ponera att vi stöter på dem i slutspel sen. Tänk om vi tar dem med 4-0 som vi brukar göra. Då blir det alltså 19 raka segrar mot Brynäs! N I T T O N!!!???!!! Kan nästan inte tänka mig ett roligare scenario, det skulle vara lika kul som att krossa Qatar med 4-0 i slutspelet och då gå upp i 12 raka slutspelsvinster mot dem!

Förresten, hur står det till mot MoDo? Hur många raka är det vi har mot dem? Måste ju vara tiotalet eller där runtomkring?

Mentalt kan det fan inte vara något kul läge för filmarna från Gävle när vi står för motståndet? Asså, för att dra lite paralleller med boxningen som jag brukar göra. Tänk dig att du är en boxare som kliver upp i ringen... nu jävlar ska jag knäcka den jäveln tänker du. Motståndaren står där mittemot med ett litet självsäkert hånflin på läpparna precis som guld-Jimmie brukar göra. Samma motståndare som du alltså har åkt på 14 raka förluster på knock out emot. Du försöker lura dig själv och vara tapper, men skammen och rädslan börjar sippra ut från det undermedvetna och knäna börjar skaka... nej den här gången är det min tur, försöker du lura dig själv med.

Den kan inte vara ett enkelt utgångsläge rent mentalt?