Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1713466

Sv: SHL 2015/2016
Zappaholic: Ja, det där fåniga tjatet om Rödins påstådda filmningar är ju framförallt nåt som inte stämmer med verkligheten. Man har retat sig på att han möjligtvis nån gång har ramlat lite enkelt, och sen är ryktet igång. Blir ofta så när det gäller skickliga spelare som motståndarna egentligen är rädda för och mer än gärna ser i sitt eget lag.
Ta incidenten i fredags till exempel: Rödin får en armbåge över näsan, oavsett om det är en korrekt tackling eller bara otur, så tar den ju lik förbannat på ett ömtåligt ställe där man är helt oskyddad.
Rödin slänger handskarna och går ner på knä, förmodligen i tron att nåt är brutet.
Lite svårt att känna efter med händerna i det läget, om man har handskarna på sig. Sen åker han ut i båset, sitter nåt byte och är tillbaka igen. Big deal, inte första gången en spelare fått en fulsmäll eller korrekt tackling och tvingats pusta ut lite i båset, för att sen ge klartecken till tränarna att man är Ok för spel igen.
Och när man har kalla fakta på bordet och fått bevisat att den största filmaren av alla finns i SAIK (ja, den jättefilmningen mot Norge är redan en klassiker i filmbranschen), så tycker jag att man ska ligga lite lågt i sin kritik mot Rödin.
Och det blir ju inte bättre av att samma jättefilmare är den som utdelat den hittills fulaste tjyvsmällen bakifrån, när han kommit in som tredjegubbe och från blind side sänkt en motståndare med armbågen.
Det fula tilltaget får Karalahtis käkkross på Vrana att framstå som ett skolexempel på en juste och korrekt tackling.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Läste Yoda redan svarat Huge som måste ha slagit något slags rekord i att vara ute och cykla här på HS.

Rödin satt inte något byte,ingen armbåge osv.

Rödins smärttröskel kan inte vara speciellt hög. Nä det handlar inte om det utan är stor teater helt enkelt.
Som försvar ska sägas att jag känner inte till Rödins historia utan jag tror mycket av hans filmande nuförtiden är regisserat av Bulan den smutsiga.

Brynäs får leva med att när man plockar in en smutsig ledare får man ett smutsigt lag.

Jimmie kommer inte in från blind side, bakifrån,armbåge!

Har kollat på den nyss och det handlar om att LHCarn är låg,JImmie ÄR tredjegubbe och det tar illa.

Det Huge beskriver är dock klockrent Brodins tjyvsmäll på Anton Lindholm,

Sv: SHL 2015/2016
Huge:

"Sen åker han ut i båset, sitter nåt byte och är tillbaka igen."

En jättelögn.

Rödin står framåtböjd och tittar ner på pucken som han flipprar med stillastående. Adam Pettersson sätter in en helt juste tackling i spel 4-5, som säkert gör ont. Det är hockey.

Rödin kastar handskarna, rullar runt på isen, behöver hjälp för att ta sig ut till båset. Domarna konfererar i 10 sekunder, och Antonia ser ut som om ambulansen behöver tillkallas. Domarna ger signal för ingen utvisning, spela vidare.

Vad händer?

En halvsekund efter domslutet hoppar Rödin in över sargkanten fullt frisk med full energi som värsta ninjan just innan pucken ska släppas.

Precis som en italiensk fotbollsspelare skulle ha gjort, eller Per Ledin. Sådant gillar inte jag, och jag tror inte att jag är ensammen om det? Inte direkt Martin Lundberg standard. När Martin åkte på en betydligt hårdare smäll åkte han direkt ut till båset av egen kraft. "Det är skämmigt att ligga kvar på isen" säger han själv efter match. På den efterföljande PK så sitter sen där Bulan Bob och hävdar att Skellefteå AIK filmar.

Till saken hör att det är en av ett dussin direkta filmningar och förstärkningar av Antonia, på en helg!

Ovan beskrivningar gör att dessa 14 raka vinster smakar ännu godare. Jag tycker inte att det är ett okej ledarskap från varken Bulan eller Antonia.