Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1713469

Sv: SHL 2015/2016
Huge:

"Sen åker han ut i båset, sitter nåt byte och är tillbaka igen."

En jättelögn.

Rödin står framåtböjd och tittar ner på pucken som han flipprar med stillastående. Adam Pettersson sätter in en helt juste tackling i spel 4-5, som säkert gör ont. Det är hockey.

Rödin kastar handskarna, rullar runt på isen, behöver hjälp för att ta sig ut till båset. Domarna konfererar i 10 sekunder, och Antonia ser ut som om ambulansen behöver tillkallas. Domarna ger signal för ingen utvisning, spela vidare.

Vad händer?

En halvsekund efter domslutet hoppar Rödin in över sargkanten fullt frisk med full energi som värsta ninjan just innan pucken ska släppas.

Precis som en italiensk fotbollsspelare skulle ha gjort, eller Per Ledin. Sådant gillar inte jag, och jag tror inte att jag är ensammen om det? Inte direkt Martin Lundberg standard. När Martin åkte på en betydligt hårdare smäll åkte han direkt ut till båset av egen kraft. "Det är skämmigt att ligga kvar på isen" säger han själv efter match. På den efterföljande PK så sitter sen där Bulan Bob och hävdar att Skellefteå AIK filmar.

Till saken hör att det är en av ett dussin direkta filmningar och förstärkningar av Antonia, på en helg!

Ovan beskrivningar gör att dessa 14 raka vinster smakar ännu godare. Jag tycker inte att det är ett okej ledarskap från varken Bulan eller Antonia.