Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1725056

Sv: SHL 2015/2016
Huge: Sen är Jag rätt säker på att vi har något kvalitativt på väg in i laget innan transferstoppet. vilket troligen är En av anledningarna till denna deal.

Gäller nog bara för er att hitta rätt omgivning för honom för att få ut vad som finns i Terry.

dröm vidare ;) först måste ni ta er vidare från play-in eller Kvarten innan ni kan få möta oss :P

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Lite småtrist med Terry som har/hade stor potential men inte riktigt fick det att stämma hos oss. Med tiden överarbetade han lite väl mkt och vart tyvärr ofta enmansshow över hans spel.Han gjorde dock några riktigt bra matcher och önskar han lycka till i BIF.

I övrigt kan vi konstatera att 'patienten' har haft en riktigt tung AIK dag idag:) Detta utan att en endaste Brynäs fan varit framme med pekpinnen och rättat :)
Inte så lätt att alltid vara ständig lillebror för åsnan och mindervärdeskomplexet lyser lika starkt som den tidiga vårsolen.

Underbart!!:)

Dessa extrema och AIK fokuserade dagar kommer extra ofta när:

1. Det gått riktigt bra för AIK i något sammanhang (Nu 6 spelare i landslaget,serieledning,succe av Heed mm)
2. När någon i Luleå gör något riktigt pinsamt:) Denna gången Wallmark igen (och snart igen och igen....) Tidigare Legace mm.

Vid dessa tillfällen blir 'patienten' mkt nervös och behöver på kortast möjliga tid komma ut med så mkt textmassa som möjligt där han smutskastar AIK. Alla har förstås redan läst innehållet upprepade gånger där favvo'pastandet' är olika anekdoter om Fläskberget,Fiasko Jocke,Brutus,sållet mm:) Men även besattheten över AIK uteblivna damsatsning är ett hett ämne för pajasen:) Ett ämne ingen annan motståndarfan i vårt avlånga land ens ägnat en tanke över förstås:)

Genomskinligt? Förstås!!:)

Idag har vi andra även haft nöjet att läsa hur det inte gör så mkt om man bara 'förstärker' det hela lite lagomt snyggt när man filmar. Haha åsnan levererar verkligen i toppklass och sätter sen genast igång med ett nytt helvilt klipp och klistrande:)

Det roligaste av allt är förstås att Wallmark tycker precis likadant som patienten :)
Bara googla lös och läs hur han ser på sina egna filmningar. Länge sedan man stötte på en sådan patetisk figur i svensk hockey.

Spelaren döms unisont ut på diverse forum av ALLA lags fanskaror!!:) (vilket är fantastiskt bra.)Inte konstigt att killen fick lämna AIK med svansen mellan benen fullt medveten att han aldrig ens skulle vara påtänkt en plats i guldlaget.

Läste nyss att han åkt på 4 st diving utv denna säsong och 3st förra säsongen:(
Ett Lulefan på ett annat forum skriver att han filmat än mer än så men tyvärr klarat sig undan många utv:)

Fantastiskt !!:)

Ser verkligen framemot matchen mot Luleå hemma och hoppas vi får se ett patenterat svandyk från den högre konstsimskolan då.

Imorgon Malmö borta. Malmö som riskerar avstängning på Thuresson (förstås en av deras toppspelare) efter en tripping på en fd AIK bekanting i Mustonen. Inte sett situationen så svårt att uttala mig. Klart avbräck för Malmö om så blir fallet.

Drömscenariot vore förstås vinst i dom kommande två matcherna. Känns fullt realistiskt och hoppas vi fortsätter jobba till oss många PP lägen. Gör vi det blir vi mkt svåra att stoppa framöver.

Imorgon tror jag Calof,Axel,Zacke och Heed målar(minst)

3-5:)

Kom igen AIK:)