Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1725592

Sv: SHL 2015/2016
Spännande match imorgon!! Önskar att jag ochså kunde se matchen live men gick inte denna gången. Hoppas dock Sofos får en trevlig stund samt ger en bra stämnings rapportering efteråt. Att vi får bära ett visst favoritskap är bara att acceptera. Frölunda har gått klart tyngre än oss efter nyår. Vi har tillsammans med bla Luleå ,FBK och Karlskrona tagit mkt poäng. Tror ochså vi vinner imorgon,vi har haft en förmåga att växla upp mot dom sk 'bättre' lagen på sistonen.

Men med det sagt ska vi vara ödmjuka!! Vi har nu Frölunda,Linköping och Luleå på rad.Inga dåliga lag och lag som desutom vill studsa tillbaka från att blivit såväl nollade som bortdömda.

Vinner vi imorgon klarat vi troligen av att förlora en av dom kommande matcherna mot topplagen, speciellt då Frölunda oxå kommer gå upp 'tungt' i många , många matcher framöver.

Spännande!!

Känner verkligen att vi vinner med 4-1!!:)

Kom igen AIK!!

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Hej igen Barbro!! Lite lugnare nu efter Scooby och pizzakväll:)

Ok så här känner jag. Som jag sagt tidigare gillar jag våran trupp extremt mkt. Vi leder serien och har en bra chans på en 4e serieseger vilket vore historiskt.Det är ett kvitto att ganska mkt står rätt till,. Med det sagt håller jag med dig att det vore konstigt att släppa Terry om något inte är på gång.

Är själv lite osäker. Hjärnan säger att detta är truppen som vi kommer köra med,hjärtat säger att en spetsvärvning är påväg in.

Men vad som talar emot att någon kommer in är att våra forwardsjuniorer!! Dessa juniorer gjort ett minst lika bra jobb som Terry(om inte bättre) och att ledningen därför inte känner att dom släpper till på bredden(håller i sådana fall med helt dom)

Broadhurst var helt enkelt inte bättre än en 4e formationsspelare för oss. Det säger ganska mkt om läget. AIK kommer alltså inte värva någon forward om det inte är en extremt bra spelare(finns det på marknaden innan stoppet?)

Backsidan våranär bäst i hela SHL utan tvekan,inte bara för att vi släpper in minst mål utan mest för kombinationen/variationen av spelartyper. Titta bara på Nisse,Aho,Heed,Pettersson,Urbom (som bara blir bättre) mm,mm.

Delar dock din otålighet inför 'stoppet' men vi lär bara gilla läget. Som vanligt vet vi lite om framtiden,detta beror förstås mest på att vi gått till final så många år i rad(då det är mkt ovanligt att klubben diskuterar kontrakt under pågående säsong/slutspel! Visst finns det undantag som tex presenterats under pågående match.

Angående Wikegård så håller jag inte med. Tycker faktiskt han känns som ett AIK fan ,sen är det förstås givet att han unnar andra lag mer framgång än oss och bara väntar på ett läge att ta fram släggan:) ! Men i dagsläget finns det bra många fler lag han 'hatar' mer än oss.

Plats 1-2 är det viktigaste förstås. Men kommer stå vid mitt tidgare ord att plats 1 betyder enormt mkt för mig personligen(oavsett vart vi sen landar) Är en lång serie och en verklig prestation att vinna den. Att vinna serien 4 gånger på rad vore obeskrivligt stort för mig!:)

Plats 2 ger dock fina förutsättningar för det absolut viktigaste!!:)

Kom igen nu AIK :)

Sv: SHL 2015/2016
Bara dom inte snöar in på Växjöfinalspåret då man var helt säker vi inte kunde förlora en tredje rak hemma.
Är ju ingen katastof förlora,blir mera ett race som Frölunda kommer slita i, mindre favoritskap m.m

Wikegård ser plågad ut i nuläget. Han trivs verkligen inte med AIK i toppen.
Frölunda måste vara en utmanare ser han ut tänka.

Det som plågar honom mest ändå tror jag är han befarar fortsatt AIK-dominans. Han ser inte riktigt några tecken på utförsbacke.

Och det är där skon klämmer tror jag! AIK kan börja påminna om hans eget Brynäs totaldominans i över 10 år var det väl? Den största mardrömmen för Wikegård vore om Skellefteå AIK jämförs med hans barndoms Brynäs.

Kan inte släppa det här med Broadhurst. Sillyn har gjort mig nästan helt utmattad och jag vill nästan bara det ska bli 15 februari.
Det känns dock fullständigt ologiskt att Lasse J som vill ha stor trupp skickar en utan att Pesonen är åter,utan ha klart med någon ny.
Dessutom tror jag LJ anser vi ha mycket bra trupp så något annat än en säker förstärkning tvivlar jag på det vill ha in.