Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1725817

Sv: SHL 2015/2016
För det första kan man säga: Skellefteå AIK, halleluja!

För det andra: Skellefteå AIK är the real deal.

En kanonmatch som man kommer att komma ihåg. Två bra lag, grym stämning, en spännande match där dynastiernas dynastilag Skellefteå AIK rättvist kniper segern och stormar fram mot en 5:e!!! rak serieseger. Helt jäkla makalöst!

Det är ytterligare en jämn och bra match mellan dessa två storlag. Den här gången är det vi som har lite medstuds och lite flyt, vilket Frölunda haft i samtliga matcher innan. Skönt att spöket Lasse Johansson nu blir utbytt, och vi sätter lite griller i huvudet på Frölundas försvarare som uppträder lite virrigt ikväll. Dessutom skiljer det en hel del i hur lagen driver på mål. Frölunda spelar runt och skjuter, men saknar den där rätta offerviljan framför kassen. Den har däremot vi, och varenda gång vi har pucken i zon skapar vi en livsfarlig chans och alla avslut sitter i krysset. Lite ombytta roller.

Många som är riktigt jäkla bra ikväll. Markus Svensson, isens gigant. Burström är ruggigt bra, Pär Lindholm, vilken krigare. Calof, vilken kyla. Adam Pettersson, given i Tre Kronor i min bok.

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Yoda Marklund: rättelse. 4 raka Seriesegern. men vilket som skulle det bli rekord. svårt se Frölunda hämta igen försprånget.