Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1725821

Sv: SHL 2015/2016
Farbror Barbro:

Lasch, som jag sa, inte direkt Martin Lundberg standard. Riktigt kärringaktigt spel. En fladderpuck på foten, halvdöd. En lätt knuff av Sebbe Ohlsson, 75 kg, nästan in med båren?

Svarskommentarer

Sv: SHL 2015/2016
Den gnetiga ingenmanslandsskribenten Börje i Gnesta, han har minsann aldrig fel, och måste brodera ut sin lögner och hatattacker ytterligare.

Han skrev alltså:

"Men det har ju kostat på och man har fått köpa spelare som inte alls hållit måttet och fått skeppats" och så nämner han Kabanov efter som en av dessa.

Alltså, Kabanov är Skellefteås bästa spelare i första halvan av säsongen, tills han åker på en allvarlig skada då han bryter revben och får en spricka i en kota i ryggen. Han kommer tillbaka tidigare än vad prognosen förutspådde, men är såklart inte i fullt slag. Han kämpar dock även om krutet är blött, och höjer sig i slutspelet. Tills han åker på ytterligare en skada efter ett överfall utanför spelet och tvingas vila, men han slutför ändå säsongen trots skada som han opererar direkt efter säsongen är slut.

Han gör alltså 29 poäng på 43 matcher, med skadeproblem. IMPONERANDE +20 i plusminus. Skapar mycket på egen hand, bjuder på både artisteri och hårt jobb.

I sluspelet står Kabben för 6 poäng på 13 matcher, + 6 i plusminus. Trots skadeproblem.

Alltså, all ovan statistik hade faktiskt vart överlägset BÄST I QATAR!!! Han hade vart QATARS BÄSTA SPELARE både spelmässigt och poängmässigt.

Alltså, den överlägset bästa spelaren sett från det egna laget, det var en misslyckad värvning som inte hållt måttet som man sedan vill skeppa iväg?!?

Sen håller Börje Gnestadius på och skriver om "knycka från MoDo" när man själv ställer upp med typ 2 spelare fostrade i den egna verksamheten. Herregud vilken nolla han är. JÖSSES!