1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580932 inlägg · 6216 ämnen

Cmore och chromcast

1701644 · » Till forumet


Sv: Cmore och chromcast
Short update...igår verkar det som om Cmore gjort nå, helt plötsligt funkade det kanonbra med inget hack och fin-fin HD kvalitée.
men...bara om jag FÖRST connectar till Chromecast:en och SEDAN startar matchen. Satt igår och zappade mellan MoDo-HV (härlig match av länsfienderna) och S-vall - Asplöven...inga problem whatsoever. tummen upp!
Kommentera

Sv: Cmore och chromcast
Monno: nää..som sagt, det funkar INTE för mig, sen tycker jag det är lite pixligt på surfplattan redan också, så kvaliteten är väl sådär...typ.
Kommentera

Sv: Cmore och chromcast
erathoo: Är det bara för mig som det inte funkar att köra via Chromecasten? Elelr ja det ufnkar men får aldrig till någon kvalite som är något. Är som att Chromecasten inte kan hantera streaminghastigheten dom behövs?
Får ni fullgod bild? Alltså samma som om ni pluggar in HDMI-kabel via dator?
Kommentera

Sv: Cmore och chromcast
Bigthelin: Ok, nu funkar det...nästan...dvs, jag får 'rätt tid' på matchen OM jag connectar till chromecasten INNAN jag startar matchen, men, den stannar efter bara 20s för att sedan komma upp med 'General Playback error'.
Det kan hända att matchen spelas, men då hackar det järnet.

Suck, ska testa om det kan vara nåt med min router, att det är nån inkompatibilitet...verkar dock märkligt isf eftersom SVTplay och netflix går bra att 'casta'
Kommentera

Sv: Cmore och chromcast
Bigthelin: Gött, då fattar jag...ska prova detta ...Tack!
Kommentera

Sv: Cmore och chromcast
erathoo: Hehe ska försöka förklara bättre då :) Jag tror du förstår rätt med "koppla ifrån" och starta igen.

I Cmore-appen så startar jag ju matchen för att sedan välja att "casta den". Här uppstår ju problemet med att man får bild från uppvärmingen på tv:n och ingenstans verkar man kunna spola fram.. Det jag gör då är att jag avbryter castningen till tv:n men inte själva matchen, utan matchen kommer då tillbaka på telefonen. Sen får jag välja att jag ska casta den igen så kommer det till tvn och då hamnar jag rätt i matchen. Så jag stänger aldrig ner matchen eller appen, utan det är bara själva sändandet till tv:n som jag startar om.

Du kan ju pm:a mig om du inte får det att fungera nästa match så kan jag kolla så att det verkligen var exakt så här jag gjorde. Har bara märkt av det 2 gånger och kom på hur jag skulle få till det förra matchen :)
Kommentera

Sv: Cmore och chromcast
Bigthelin: hmm, menar du att du 'kopplar ifrån' och sen startar igen eller?
Sorry men fattar inte riktigt hur du menar... :-O
Kommentera

Sv: Cmore och chromcast
erathoo: Jag får faktiskt exakt samma sak ibland då jag försöker använda min chromecast med Cmore. Man får se uppvärmningen innan matchen liksom.

Har lyckats lösa det genom att stänga ner "castningen" men inte själva sändningen, sedan startar jag upp "castningen" igen så kommer jag in i matchen. Använder en Androidtelefon att skicka ifrån, men har inte prövat om det blir samma genom att skicka från min bärbara dator.
Kommentera

Sv: Cmore och chromcast
erathoo: Funkar kanon för mig, castar från Samsung telefon
Kommentera

Cmore och chromcast
Måste bara kolla med Er,

Jag har nåt jädra strul med cmore appen och chromecast,
När jag startar matchen i appen på antingen telefonen eller surfplattan funkar allt som det ska, men....När jag sen börjar 'Casta' så kommer slutligen bilden upp, men ungefär 1 - 1,5h tidigare...dvs långt INNAN matchen har börjat...helt sjukt.

Pratade med supporten i fredags men det enda dom föreslog var att rensa cachen för appen i tfn/platta och rekonfigurera chromecasten, nu är detta gjort, men precis samma sak...fattar ingenting,

Det verkar som om jag får fel stream skickad till mig från cmore..??

Är det nån annan som brukar köra Android till Chromecast och får det att funka? eller nån som upplever samma sak?

BAH!
Kommentera

1701644 · »