Tre Kronor

17179 inlägg · 805 ämnen

Inlägg #1687396

Sv: World Cup 2016
ivandrago: var ironisk. Mårts har av någon anledning hållit honom galet högt...

Jag är inte säker på att jag skulle tagit Erik Karlsson. Vi har ingen bättre offensiv back, men han är sjukt endimensionell och mot motståndare som Kanada och Ryssland blir defensiven mycket viktigare än offensiven. Jag vill inte se Erik mot Kanada...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: World Cup 2016

J F K:
Kollade en match med Ottawa, tyckte inte var dålig defensivt, snarare medel, kanske ingen man lutar sig på i defensiv zon men gör definitivt inte bort sig, till saken hör väl att jag endast kollade en period, men kollade noggrant hur han skötte sig, i övrig tyckte jag han tog för sig även i det fysiska spelet och delade ut två tacklingar som var ganska bra, kom lite sent in i den första situation men det redde ut sig. Det är iofs en annan sak med WC där varje spelare man möter är oerhört kompentent.

Man kan ju välja att matcha klokt, om vi exv har en tekning i egen zon/mitt zon och skall försvara en ledning kanske inte EK skall spela. Omvänt om vi jagar en ledning och har en tekning i Off zon mitt zon skall EK starta. 

Kommentera

Sv: World Cup 2016

J F K:
Jo hängde med på att du inte tyckte S. Kronwall skulle vara med, men det är inte otänkbart att Mårts skulle plocka med honom. I ett VM så tycker jag han är en ledande back men i WC med alla de bästa tillgängliga.. troligen inte  

Kommentera

Sv: World Cup 2016
J F K: Men samtidigt begriper jag att ingen förbundskapten skulle kunna lämna Erik utanför truppen. Fick mårts kritik för att ha oförklarligt ha lämnat Hedman hemma är det ingenting mot vad någon som inte plockar Erik Karlsson skulle få.
Kommentera