Bandy

1904 inlägg · 143 ämnen

Bandy Inomhus

771843 · » Till forumet


Sv: Bandy Inomhus
Bandy ska spela utomhus... Men visst det skulle bli en mer rättvis serie tror jag, om alla lag har samma förutsättningar under försäsongen.

En lite små rolig sak i sammanhanget är att Vetlanda kommun har lyckats på något sätt, att spola upp Tjustkulle, lagom till helgens DM som spelas där. Trots fler talet plus grader och blåst... För något år sedan var det när att det inte blev någon is alls på Kullen...
Kommentera

Sv: Bandy Inomhus
RavenLord: Absolut är det så. Jag har hört rykten, på väg till jobbet idag faktiskt att Västerås har långt gångna planer på en hall, Vänersborg skall fatta ett beslut innan nyår och sen helt otippat var det någon som trodde sig hört att Ale/Surte hade en hall på gång.
Kommentera

Sv: Bandy Inomhus
Guinness: Jo sant så sant att söderlagen verkligen behöver hallar med det klimat vi har nu.
Kan nog hamna efter rejält vad gäller träning och kampen om spelare då jag tror att många gärna går till ett lag med hall där träningsförhållanden är ständigt bra.
Kommentera

Sv: Bandy Inomhus
RavenLord: Sånt här är rolig läsning. Jag hoppas det kommer fler beslut på bandyhallar runt om i sverige. Konstigt bara att det är så tyst om dem söderöver där de verkligen behövs...i plusgraderna.
Kommentera

Bandy Inomhus
Från och med 2008 spelar även SAIK innebandy ;)
Har varit tveksam till Bandy inomhus men senaste tiden varit för ett bygge i Sandviken eftersom det är nog vad som krävs om man ska hänga med framöver.
www.gd.se/Article.jsp?article=88426
www.gd.se/Article.jsp?article=88540
www.gd.se/Article.jsp?article=88532
Kommentera

771843 · »