Brynäs IF

575246 inlägg · 7785 ämnen

Enögd kritik

1435 · » Till forumet


Sv: Enögd kritik
Jo, jag håller med dig. Jag menade mer att han framstår som sådan. Som jag skrev i mitt första inlägg; jag gillar inte hans stil och framtoning, men jag respekterar honom för det han har uträttat.
Kommentera

Sv: Enögd kritik
Jag vet inte om man skall kalla en kille för dumdryg som byggt upp ett byggföretag som är ganska stort det är väl bara Skanska,Kungsfikaren och NCC kanke något företag till.

Han står rakryggad när det blåser hett kring öronen klart strongt tycker jag.

Men han har folk under sig som inte klarar sina d.v.s ta ut rätt spelare och tränarna klarar ej att leda spelarna.
Kommentera

Sv: Enögd kritik
Bra, då har jag lyckats provocera nån. Däremot tycker jag inte att det är motsägelsefullt, då jag anser att det är fullt möjligt att ha kluvna åsikter. Allt är inte svart eller vitt. Percy må vara en arrogant, dumdryg skitstövel, men han har likväl fått något uträttat som inte bara är bra för Malmö utan för svensk hockey rent allmänt.
Kommentera

Sv: Enögd kritik
Grattis du har lyckats skriva det mest motsägelsefulla jag läst på länge, Percy är helt kass för svensk ishockey, Percy är bra för svensk ishockey. Kanske för du debatt med dig själv i hemmet, debatter som du dessutom förlorar...!
Ford Defekt kanske...?
Kommentera

Sv: Enögd kritik
Jag är splittrad vad gäller Percy. Gillar inte hans stil, det är något överlägset över hans utstrålning. Tycker inte om sättet han har köpt ihop framgången åt Malmö heller. På ett sätt tycker jag att det har förstört svensk hockey. Men å andra sidan har han gjort mycket bra för svensk hockey också. T ex sättet att göra affärer där han ger sig in i "gråzonerna" och tvingar pamparna att bestämma sig för om det är rätt eller fel. Och det ska han ha en stor eloge för, för att han rört om i grytan. Percy må vara en av de mest avskydda i hockeypersonligheterna i landet, men han behövs verkligen. Nån måste ju skita ner sig om saker och ting ska utvecklas.
Kommentera

Sv: Enögd kritik
"Percy däremot är mer en glad, rik och
galen snickare som gillar hockey" och fotboll och handboll och...
Lite splittrad herre den där Percy...
Fast visst är det så att AIK sålt sig till Hjallis, men om det ger ett guld så kommer det säkert vara värt det fast det verkar snarare som om Allsvenskan hägrar.
Kommentera

Enögd kritik
Percy-debatten är både känd och uttjatad. Som vanligt klagas det på hans pengar etc, även om man på senare tid sett att fler och fler erkänner att De vill ha en Percy i Sitt lag. Klart, det rör sig om avundsjuka.

Men varför bara titta ner mot Skåne? Ta en titt i "Huvvestaaan" där finnen Hjallis härjar fullständigt i AIK. HAN om någon är full boss. Han lägger sig i exakt allt som rör AIK Hockey. Han styr ekonomin, vilka spelare som ska spela i laget, hur träningarna ska gå till etc... Han är hockeydiktatorn nummer ett i Sverige, en som kan förstöra för laget och sporten. Percy däremot är mer en glad, rik och galen snickare som gillar hockey!
Kommentera

1435 · »