Brynäs IF

716661 inlägg · 7953 ämnen

On the roll... nähä nä?

167724 · » Till forumet


Sv: On the roll... nähä nä?
gordo m.fl: Mycket snack om juniorerna blir det.......
Nu har jag inte så mycket koll på hur mycket dessa fick spela i sista matchen t.ex men man har väl isf just nu lite angenäma problem. Dom kommer att få fler chanser, GP verkar ha lite fingertoppskänsla i laguttagningarna som det ser ut.
Efter MoDo-matchen finns det väl ett bra uttryck för det hela tycker jag: "Ändra aldrig på ett vinnande lag".....
Kommentera

Sv: On the roll... nähä nä?
Hugin:
Jag passade faktiskt på att kika på A-juniorerna helgen, man måste ju orientera sig om framtidens spelare i Brynäs a-lag...
Skapligt med publik var det, och två vinster blev det (Södertälje, AIK)!
Förutom de kända herrarna (Jobs, Floberg, Östlund, Engström, Danielsson och Rönnqvist) som redan provat spel i a-laget hittade jag två backar som imponerade.
Mattias Karlsson, född -85, spelar ett rejält backspel som får en att tänka på Tuulola. Kraftfull, tuff, elak, retsam, skottglad och spelskicklig.
Sedan vet det sjutton om inte Brynäs har en ny Tommy Sjödin på G! En ung herre vid namn Niklas Andersson, född -86, har kvaliteter som får en att hoppas få något stort. Lite lätt fortfarande i närkamperna, men bra handleder och ett ruggigt driv i åkningen. Bra skott också. Med lite mer fys och tyngd kan han bli något extra! Skynda långsamt med honom!
Kommentera

Sv: On the roll... nähä nä?
Danielsson är naturligtvis inte lät, det var undertecknad som var lät på tangenterna. LÄTT, skall det vara!

Sen ett exempel på GP:s förmåga att roa och lätta på trycket:

"Med fem matcher kvar av shinnysäsongen är det oavgjort mellan backarna och forwards. Micke Sundlöv avgjorde senast för backarna och verkar ha tagit petningsspekulationerna på rätt sätt."

Mycket prestige... och mycket vuxendagis!
Men, va fan, det funkar! Grabb-stämning... oooh ja...
Lägg till lite V75 och lite allmänt tjöt och det är succé...
Det är enkelt ibland...
Kommentera

Sv: On the roll... nähä nä?
Tor Karlström:

Ni vet ju att jag alltid vurmar för juniorerna. Nu är det plötsligt så att det finns sex forwards att tillgå. Östlund spelar i J20 till jul.
De andra måste hållas igång. Därför spelar de då ibland i J20 och ibland i A-laget. Jag skulle hellre se att vissa, typ Bertgqvist, byttes ut, men det kommer jag lovar. Jobs och Floberg visade verkligen framfötterna i helgen och är värda chansen. Östlund, alltid bra i J20, och Danielsson, Rönnqvist var också duktiga.

Förresten på lördag spelar J20 mot HV 71 direkt, kl 1800, efter
matchen mot Djurgården. Stanna kvar och titta på J20, det är dom värda.
Kommentera

Sv: On the roll... nähä nä?
Tja!
Med nuvarande trupp så är de en bragd att vara kvar i Elitserien efter spel i kvalserien . De är styrelsen,Håkan Berg och Sportkommitens fel att ligger sist , en riktig storstädning i ledningen efter säsongens slut är nödvändig för att föreningen ska överleva .

Att ställa Patrik Rönnqvist och Niklas Danielsson utanför A-laget är fullständigt fel enligt mig , vi måste satsa på ungdomar .
Killarna kan inte åka ut och in i A-laget dom behöver långvarigt förtroende för att utvecklas till riktiga Elitseriespelare .

Jag tror på seger mot MIF ikväll , 4-2 till Brynäs tippar jag .

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: On the roll... nähä nä?
claesw: Det finns tydligen en tanke att man ska köra på tre femmor eftersom det ger mer fart. Intressant--tidigare sade man att en orsak till att man inte orkade köra fullt i tre perioder var just att man tvingades gå på tre femmor. Det kan man ju räkna ut med knäna att kör man på tre femmor blir gubbarna trötta i tredje. Bättre att börja köra på fyra femmor och sen växla över till tre femmor i sista perioden.

In med lill-Hussen Rönnqvist och låt honom smälla på. Det kommer att behövas.
Kommentera

Sv: On the roll... nähä nä?
Jompe:
Det finns ingen bättre Sandström/Huss än Rönken...
Ja, än Sandström/Huss själv då :-)

Säg så här:

Låt de första två linorna vara för att de skall vinna matcherna, men ta bort Berka från tredje och sätt in Niklas Danielsson där han är målfarlig, lite lät, men rapp.
Sedan kan man ha en "muckarpluton" i fjärde med Rönnqvist-Engström-Floberg, med de viktiga uppgifterna att hålla 0-0 OCH att skapa 5-4-lägen genom att reta motståndarna till vansinne.
Då orkar de två första linorna längre, typ tredje perioden när allting avgörs, och det finns kanske redan under den här säsongen möjlighet att börja spela in några (Floberg, Engström, Rönnkvist, Danielsson d.y.) i nästa säsongs femmor!
Kommentera

Sv: On the roll... nähä nä?
Jompe:
Jag HÅLLER MED ER!!
Idiotiskt att inte spela in juniorerna, speciellt som det gått bra!
Äntligen är vi överrens om något : )
Kommentera

Sv: On the roll... nähä nä?
Håller med Dig, gordo. Vad är det för signal man skickar till juniorerna genom den här bänkningen? Och vem av PRO-gänget ska ta lill-Hussens plats?

Diskussionerna om vad som egentligen är en bragd (och i så fall varför det är en bragd) eller om Brynäs är ett bra eller dåligt lag är ju ena riktiga nagelbitare.
Kommentera

On the roll... nähä nä?
Man tror ju i all sin svaga förhoppning att om en fjunig (nåja) tonåring går in och spelar som en kombination av Huss/Sandström och erhåller pris som matchens lirare så innebär det att man spelar in sig laget!
Men inte i Brynäs inte. Bänken. Juniorlaget. Man förstår ingenting.
Generationsväxling. Trötta 30+ are. Unga och heta juniorer. Publiken är med på noterna. Tidningarna skriver.
Men skynda för Guds skull inte på utbytet av gamla trötta lirare mot unga och heta, då kan det ju tom gå bra...
Hrmpfh... Grrrr... typ...
Kommentera

167724 · »