Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1180797

Sv: Gör om i kedjorna NC!!
70 Rodrigues: Vill egentligen inte skriva detta MEN vi måste försöka få kontinutet i kedjorna.. Vi kommer alltid harva i "botten" om vi ska byta kedjor inför varje match bara för att vi råkar förlora. Visst nu har vi bara 1 pinne på 3 matcher, men så här är det i alla sporter. Varför är Hv71 så bra? Varför är AIK i innebandyn så bra osv?
Jo för att dom har kontinutet i kedjorna. Säg mig NÄR Hv71s tränare fick för sig senast att inte spela Davidsson - Voutilanen samt Thörnberg ihop.. Ne precis.

Sen kan jag köpa att man vill ändra lite i kedjorna om det går trögt och så vidare men det har ännu bara spelats tre matcher.

Sen kikade jag på matchen från igår nyss samt den mot SAIK.
Slogs av ett par saker.
Lauritzen och Kahnberg passar bra ihop då dom båda två är lite av snurrpellarna i laget. Bra teknik och gillar att vända ut och in på motståndaren, dock ska sägas att Laur inte är i klass med Kahnis ännu.

Sen förstår jag inte varför Hansen spelar center där? In med Granström där istället.
Sen så säger jag bara detta en gång till. Dackell och Molin ska INTE spela PP. Herregud vad det går långsamt nu för tiden.

Förstår inte riktigt varför NC ska envisas med att spela kedjevis i PP?
Mot SAIK tex så var Andersén, Jonsson - Dackell, Somervouri och Dixon inne samtidigt. Sen andra kedjan och så vidare.
Lira med Hietanen, Jonsson på backarna och sen Granis framför kassen. Somervouri på ena kanten på skott samt en speluppläggare i antingen Sandin, Sundström eller Dixon.

Sen är det rätt så tydligt att Dackell inte ska spela i en första femma. Varför inte slänga ihop en riktigt bra första lina som ALLA, ALLA andra lag har förutom Brynäs?
Somervouri - Dixon - Kahnberg eller Sandin osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gör om i kedjorna NC!!
mattiaskarlgren: AMEN till 100%!!!!!!!
Kommentera