Brynäs IF

715174 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1446747

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Måndagen den 5/12-11

Jag har inte sett 1-2 -målet förrän nu på morgonen på 4:an och allithop är ju bara absurt. Hela regeln är fullständigt absurd. Det var faktiskt ingen uttalad sparkrörelse Lulespelaren gjorde MEN  pucken hade ju för fan inte gått i mål om den inte ändrat riktning via skridskon. Enligt mej ska ALLTID ett mål underkännas om en skridsko, på något sätt,  sist berör pucken innan den hamnar i mål.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Måndagen den 5/12-11

Clarence:Domarna gjorde en horribel avslutning på matchen, inget att göra. Bara att gå vidare.

Kanske kommer man att se över reglerna angående detta "fenomen" när man fullt medvetet kör fram sin skridsko för att styra in en puk. Det får framtiden utvisa.

Brynäs spelade inte bra igår och borde ha kunnat avgöra mot tråk-Luleå tidigare under matchen. Nu gjorde man inte det och ett dåligt beslut av dommaren gjorde att vi tappade två poäng. Jag satt och väntade på att det skulle komma en utvisning för det är väldigt ovanligt att ett lag inte blir utvisat alls under en match. Nu hittade inte domaren något regelvidrigt (även om jag såg ett flertal situationer under matchen som borde gett utvisning) Nu Letade domaren fram en situation och dömde. Mer för att jämna ut än för att stävja ett spelförstörande moment.

Jag undrar vad som hände där nere på isen egentligen. Varnade domaren som han skall innan han tog utvisning? Nån som satt nära kanske kan ge besked på den frågan. För varnade domaren så är det bra klantigt av Ollas/Granis att fortsätta att nagla fast pucken vid sargen. För det var domaren bedömning även om pucken var lös.

Nåja. Bara att gå vidare..

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Luleå HF Måndagen den 5/12-11

Clarence: sparkregeln kommer alltid vara en het potatis oavsett vart de sätter gränsen. Det ända som skulle kunna göra det lite enklare är nolltollerans eller släppa det helt fritt. och nolltollerans är ju helt omöjligt.

Jag tycker som många andra att det inte är det avgörande målet som är värst utan utvisningen. Fan såna situationer ser man ju varje match och i alla liknande situationer. Hur ofta har man inte sett någon åka ner i offensivzon och ställer sig att kramar sarg för att få tiden att gå i bp. Skandal är vad det är. 

Kommentera