Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1771707

Sv: #BIFFBK
CF% (hur många procent av alla skottförsök som är för det egna laget när spelaren är på isen). Under 50% betyder att motståndaren har haft fler skottförsök när spelaren är på isen. EV är för even strength, alltså 5 mot 5, 4 mot 4 osv. Alltså ingen BP eller PP inräknat. Och zonstarter i procent, alltså procentuellt i vilken zon spelaren har fått börja spelet i (efter tekning dvs, ej flygande byten). Hoppas det är förståeligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: #BIFFBK
Rodrigo: Nu när du envisas med att lägga upp statistik😀😀
Så får man ju lära sig det, jag har läst lite innan men inte fattat.
Tror jag fattar. Men vad betyder de olika färgerna på det undre diagrammet?
Bra att du orkar fixa detta👍👍
Kommentera

Sv: #BIFFBK
Rodrigo: intressant att fjärdekedjan procentuellt har så mycket offensiva zonstarter i relation till neutrala och defensiva zonstarter. Är ju dock endast statistik från en match så säger inte så mycket i det stora hela. Hade varit intressant att se ett sammanställt stolpdiagram för hur det sett ut totalt för de matcher som Brynäs spelat.
Kommentera

Sv: #BIFFBK
Rodrigo: Konstigt att fjärdekedjan fick så stor andel offensiva zonstarter igår. Konstigt om Bulan bara rullar runt på kedjorna. Har vi offensiv tekning borde han i största möjliga mån ta in en toppkedja.
Kommentera

Sv: #BIFFBK
Och C står för corsi såklart. Det nämndes någonstans här att Bulan ofta matchade Gunderson och Bertilsson när det var tekning i offensiv zon. Så var iallafall inte fallet i denna match. Lindblom-Jensen-Clark hade grym corsi även i förra matchen, vår absolut bästa kedja.
Kommentera