Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1994983

Sv: A propósito de nada
Davey85: nu de var dumt :) ska tänka på det! Tycker bara det är tråkigt med all härskarteknik!

Men vi drar ett streck över det!

Vad tror alla om torsdagens match? Komfortabel seger eller blir det en nagelbitare? :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
OveFakta:
Välkommen hit!
"Vad tror alla om torsdagens match?"... kan gå hur som helst. Hade nån frågat mej efter premiärsegern mot Frölunda hade jag inte tvivlat på seger, en sån fröjd att sitta på läktaren i Scandinavium och höra Brynäs klack tysta alla Göteborgare... Vad hände sen? Några perioder med bra spel har följts av stela handleder och yra skallar.

Är det snacket om det attraktiva sättet att spela som ställer till det? Jag kan förstå att det tar mer än 9 omgångar att sätta ett nytt tänk och få alla att dra åt samma håll.

Jag tror att Sunken blir kvar (ett tag till ivf) eftersom det ligger mycket prestige i att inte Brynäs skall byta tränare igen... alltså, några nya spelare? Boken hem?
Det lite märkliga är ändå att man kan göra en bra period ibland och sen så totalt klappa igenom defensivt plus oförmågan att sätta pucken i mål.

Men med 43 matcher kvar att spela så tror jag att det kan komma ljusare tider... redan på torsdag?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
OveFakta: Håller med, vi har tillräckligt med tjafs : ) Jag vet i fan vad jag ska tro om torsdag..vår mentala läge är sämre än OIK's, men tycker vi har mer kvalité i laget (om de nu spelar som de kan).

3 poäng till Brynäs, uddamålsvinst.
Kommentera