Brynäs IF

714979 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2187598

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja, det är väl samma spelregler för alla eller? Nej juste glömde bort det, inte för Brynäsare.

Brynäs och sossar har en sak gemensamt, de tror att allt kretsar kring dom själva. "Störst, bäst och vackrast" helt enkelt. Blunda och kör på ba! Fast man har fel i fakta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Vad är det för faktafel du försöker beslå oss brynäsare med?
Du gör dig ju bara till åtlöje när du på allvar påstår att du hade velat spela klart serien om ni hade riskerat att ramla ur AS med ett Coronadrabbat lag.
Inte ens dina mer seriösa kollegor hos era egna fans kan ju hålla med dig.
Fakta är att Brynäs var pionjärer när det gäller att värva spelare utifrån på 60-talet och därmed grundlägga en storhetstid som tagit slut för länge sen. Det är fakta, men vad har det med debatten om huruvida det kändes rätt eller fel att fullfölja den här säsongen som vanligt trots Corona, att göra?
Få se om du klarar av att svara med nåt sakligt i argumentationsväg istf att låta som ett barn som tycker att Timrå är störst, bäst och vackrast...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: På tal om sossar så påminner du om en kommunist. Det är ok att tycka, bara ni tycker som oss. Alla oliktänkande är icke önskvärda.

Nu tycker ju flera här olika saker, men det tycker inte du är ok.

HockeyStalin känns mer passande för nån jävla guru verkar du inte vara.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Varför vill du ha räkmacka upp till SHL? Då blir det ju ännu enklare för er att åka ur igen? Du måste tänka två steg innan du önskar för enkelt degradering/uppflyttningssystem
Kommentera