Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2514480

Sv: Alla Helvetes Kval
brynas1912: Mm, detta blir ett stålbad för er. Spelare ni tror ska stanna pga Brynäshjärtan lämnar för era gamla rivaler.
Ledare får gå då ekonomin måste kapas.
Men ur askan kan ett nytt Brynäs frodas, glöm inte det. Se på Timrå och Modo tex.

Lite som the Purge i föreningen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
kulltorp:
Att ledare får gå gör mig ingenting alls. Det har varit nog med inavel på sätraåsen och för många "gävle/brynäs killar med för stora ledande roller.

Dock känns det underbart att slippa Honken som målvaktstränare vad det verkar. Måste vara den sämsta vi haft där nånsin va. Tänkt att vi som lag haft dom absolut sämsta målvakterna i ligan. Men på förhand så är det lätt att vara efterklok (så brukar det vara för Brynäs.)
Man skulle för det första haft mer is i magen och inte värvat Lindbäck. Och framför allt inte Honken. Man skulle gått all in på den bättre målvakten Veini och Sohlberg.

Men i brynäs har det varit saft&bullar med dom inavlade allt för länge så då är det ju okej att "kompisarna" spelar ut oss ur högsta serien. Men nu får det fan vara nog för det.

Så att ledare lämnar gör mig ingenting! Snarare blir jag bara glad ju fler lämnar. Väntar bara på att Modo mamman och Pajas Alcén lämnar inom kort. Även Oves spelarutvecklande som inte varit speciellt lyckosamt. Sen kan ju även arroganta personer som P och Jensa också få lämna. Ger inget positivt intryck utan mest jante.

Vilka har vi mer då? Hansa räknar jag med får gå.

Aa blir nog bra detta tidsnog. Bort med allt in med nytt. Satsa på hjärtan inga som är kåta på pengasäcken. Ta ert ansvar och hjälp klubben upp i finrummet igen istället för söka andra klubbar och sticka som en rädd hund.

Tro mig, ni kommer alltid bli ihågkommen med den som spelade ut oss från shl för första gången i klubbens historia. Vill ni inte hjälpa brynäs för att ni måste käka nudlar oftare så bra stick åt helvete då. Men kom aldrig tillbaka till Gävle! Smuts är ni då och inget mer än hockeyhoror.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Just nu drar Brynäs in 140 000 kr på att sälja använda tröjor på Tradera. Budgivningen är inte slut, så det lär bli mer. Det är bra pengar nu när vi måste räkna varenda jävla öre.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
kulltorp: Mmm, vi får hoppas ”the Purge” blir bättre än ”the puke” och ”the piss” som det varit de senaste 5 åren..
Låst ämne