Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2575870

Sv: A propósito de nada
Erat: Jag håller med till hundra procent! Jag saknar inte heller SHL och själlösa matcher mot motståndare som Växjö, Oskarshamn och Örebro. Det är så jävla skönt att vinna mer än två matcher i rad för en gångs skull, trots att det är hockeyns bakgård vi befinner oss på.

Om inte annat är det bra för psykets skull och slippa gå runt och vara deprimerad och bitter över den ständiga kräftgången.

Dessutom får vi in Scott och (troligtvis) JL på lördag. Allt känns bara så jävla bra nu för tiden som Brynässupporter. Mot fyra raka!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: jag förstår faktiskt inte resonemanget med att det är roligare för oss att spela i HA...
Ok annorlunda spel..annorlunda lag..nygamla lag..
Men vi är ju i en B serie...O kan inte vinna Sm...
Att rensa ur en förening kunde vi ha gjort även i SHL ...jag hade viljat vara kvar i SHL alla dagar i veckan...O haft derbymatch mot Leksand imorgon och hatmatch mot FBK på lördag...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: allsvenskan är roligare nu än för 10 år sedan. Nivån är högre och media och poddar täcker in så man får en bra upplevelse. Klart man inte har särskilt många storstjärnor att kolla på men mängden grymma junisar är destå fler. Men klart man vill ha upp sitt lag så snart som möjligt igen även om underhållningsvärdet är detsamma.
Lycka till framöver.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag har skrivit det förut, men det är inte så tokigt att spela i HA! Självklart vill man vara i högsta serien, men det är samma passion för laget i HA. I varje fall för oss hockeynördar!
Kommentera