Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2601691

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu glömde du visst byta till ditt "Brynäsgubbe"-konto!;)
Skämt åsido.
Mitt inlägg syftade till påståendet att "andra lag kan sätta sina spelsystem så snabbt".
Blomqvist gör sin 3:e säsong som HC, Bogren gör sin 2:a säsong som HC.
Med andra ord 120+ matcher, respektive 70+ matcher.
Gällstedt & Co har haft 17 matcher på sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Blomqvist och Bogren gör inte sina första säsonger, men de gör sina första säsonger med den här säsongens lagbyggen. Båda har gjort relativt stora förändringar inför säsongen, särskilt högt upp i hierarkin som påverkar sättet att spela på. Därför tog det ett tag för de att sätta ett spel den här säsongen. Det som är oroväckande för Brynäs är att det inte finns tendenser på att någonting blir bättre och bättre, det blir snarare sämre och sämre.

Det är faktiskt helt obegripligt att både spelarna och tränarna i princip agerar som ett gäng zombies i två raka hemmamatcher. Fattar att man kan göra en skitmatch (läs Tingsryd) men att även nästa hemmamatch är så usel är faktiskt obeskrivligt dåligt gjort av laget.

Dessa hemmanollor och skitmatcher kommer även kosta en jäkla massa pengar på sikt. Varje skitmatch gör att man tappar många åskådare till matchen efter.

Däremot håller jag med Rinkside-gubbarna som menar att Brynäs själva skapar en krisstämpel genom att agera som man gör efter matchen.
Kommentera