Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2689521

Sv: A propósito de nada
Silfver: Av Bäckis och Silfverberg? Lite svårt att jämföra dom rakt av. Sen anser jag inte att Silfverberg är en av juvelerna jag pratade om heller. Han var skitbra när han drog och är säkert bra nu, men inte en generationstalang som Bäckis, som har spelat på toppnivå i NHL och varit en av de bästa centrarna i ligan i en lång, lång tid.

Bäckis är tre år äldre, en i grunden mycket bättre hockeyspelare, center och har ett hockey-iq som är bra nog mycket bättre än Silfverbergs.

Silfverberg är numer en ytterforward som ändå har och har haft som huvudsyssla att vara en bra tvåvägsspelare. Besitter fortfarande ett bra skott och är en såklart en nyttig spelare, oavsett division. Men han når inte upp till Bäckis vad gäller talang.

Om valet gäller endast en säsong så hade jag tagit Bäckis varenda gång. Tror dock att vi får hem båda till nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:
”Om valet gäller endast en säsong så hade jag tagit Bäckis varenda gång.”

Inte jag. Silfverberg har en särskilt plats i mitt hjärta sedan 2012. Bäckström är en speciell talang med en makalös NHL karriär, men baserat på vad de gjort för Brynäs så väljer jag Silfverberg alla gånger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Bäckis är förmodligen den bästa forward vi haft i Brynäströjan så helt enig i det valet.
Men personligen tror jag det bästa för Bäckis vore att lägga skridskorna på hyllan. Tvivlar på att han skulle göra sig själv rättvisa.
Kommentera