Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Lessen

73543 · » Till forumet


Sv: Lessen
Underbar säsong!!!! Härligt att se....
MoDo fick inte det lätt iallafall
Vilket lag det blir nästa säsong!!
Kom igen frölunda
////SKÅNE
Kommentera

Sv: Lessen
Säger bara en sak.... JÄVLA BRA SÄSONG VF!!!!!

Jag hade faktiskt tippat final innan säsongen börja.... men en semi där man åker i femte e jäkla bra resultat..... det gör ont men det är jäkla bra ändå....

Hoppas alla unga gubbarna stannar..... detta kommer bli jäkla bra lag...

Tex
Kommentera

Sv: Lessen
skalperaren:
Turlig räddning? Ja kanske många undermatchen men inte den du snackar om. Kung Cannabis ser pucken och sätter ut foten och gör årets räddning. Tur?? NEJ!
Kommentera

Sv: Lessen
Ja, efter förlusten är man grymt besviken. Ett skitmål bakåt i powerplay, sen en turlig räddning med foten av Hirsch... kan det bli mycket värre. Så nära men ändå så långt borta...

Men men, man är ju mer än nöjd med denna säsong, så tack VF för att ni gör livet värt att leva!

VF mot SM-guld 2003!
Kommentera

Sv: Lessen
Dragan> Jo det är väl en av anledningarna som kanske gör att FBK inte kommer ta hem det. Om dom förlorar första och börjar inse att dom har pressen på sej då kan det rasa. Men lycka till som sagt!
Kommentera

Sv: Lessen
Så jävla tight det blev igår. I vilket fall har ni gjort en bra säsong.
Kommentera

Sv: Lessen
MoK GG

Självklart så kommer dom få mycket svårare mot Modo än dom andra två lagen.Det ska man iaf förvänta sig!Om man har gått till!

Det e tydligen bara jag och alla modoiter som tror att MoDo kommer att hem detta..De skulle va så mycket roligare om MoDo skulle ta hem det.FBK har ju varit favoriter i många år i rad nu och de skulle va grymt kul om dom skulle misslyckas iår igen då dom till och med e storfavoriter där nästa alla förväntar sig att dom ska ta hem bucklan...
Kommentera

Sv: Lessen
Dragan> Jo FBK kommer givetvis få svårare mot MoDo än dom hade mot Brynäs och ett mycket blekt HV71. Tror dock dom hade fått rätt svårt med Frölunda oxå. Tror ändå FBK kommer ta hem detta nu. Men hoppas givetvis på att MoDo ger dom en rejäl omgång.
Kommentera

Sv: Lessen
MoK GG

FBK kommer iaf få svårt mot MoDo, de kommer ju inte att bli någon promenad seger som i dom andra matcherna för FBK.De e ju så om man slår ut VF i slutspelet så slår man ut alla!

Men jag håller med dig om fall om dom inte vinner den första matchen då e det kört..Men jag tror dom kommer att göra det.
Kommentera

Sv: Lessen
FBK är knappast överskattade. Dom har 7 förluster på 57 matcher. det säger allt om vilka som är dom bästa just nu...
Kommentera

Sv: Lessen
Jag fick plötsligt en förnimmelse att Modo vinner andra och tredje matchen, för att sedan avgöra på hemmaplan. Vilken chock för hockeysverige.
Kommentera

Sv: Lessen
Dragan> Är FBK överskattade?? Skulle inte tro det dom är precis så bra som alla säger. men skall MoDo ta dom måste dom vinna första matchen annars e det nog rätt kört
Kommentera

Sv: Lessen
Forza Frölunda

Vad spelar de för roll om MoDo e oslagbara hemma när dom har en mer bortamatch!!Jag tror att MoDo kommer att ta SM-GULD FBK e så överskattade...Nerverna kommer in och de utnyttjar MoDo!

Jag tror inte några bra värvningar en bra värvning räcker gott och väl!Vi har ju hur många bra juniorer som helst låt dom få chansen istället för en massa värvningar...
Kommentera

Sv: Lessen
Du Jenza tro inte att Modo e oslagbara hemma! FBK Kommer att krossa er!Ni Hade bara tur Mot Oss!
Forza frölunda Ses Nästa Säsong h'at bra alla goa gubbar!
Forza frölunda!
Väntar Några bra Värvningar Nästa säsong!
Forza frölunda!
FBK sm-guld!
Kommentera

Sv: Lessen
Är så fruktansvärt besviken så det finns inte. Jag beundrar att ni kan sitta och skriva fortfarande för det kan inte jag. Detta är mitt sista inlägg på länge...... Bye så länge....
Kommentera

Sv: Lessen
Vad hände i tredje perioden??Det va många invinduella misstag från bägge sidorna...Lite förmycket från VF sida men ska inte klaga MoDo gjorde också en massa misstag...Jag tyckte synd om Henke han kunde inte hjälpa något målen han släppte in de va helt enkelt slarv i försvaret då målen kom!

Men jag tycker inte vi ska däppa så mycket för den här förlusten...Låt mig säga så här.Hur många hade räknat med att VF skulle slå ut DIF i kvarten?Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte det, jag trodde att vi inte skulle ha en chans i Globen...Men där hade jag fel!

Jag vill ju också säga att Conny Evensson har gjort ett mycket bra jobb iår och jag ser nu framåt till nästa säsong då han för oss till SM-GULD.Det finns väl ingen bättre coach än Conny??Knappast!

Nu lägger vi det här bakom oss och tar nya tag inför nästa säsong!!

SM-GULD ÅR 2003!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Lessen
Synd att Frölunda åkte ut. Kanske borde spelat med 4-kedja som MoDo och inte backat hem i 2:a och 3:e perioden.

Nu hoppas jag på att FBK tar tre raka mot surströmmingarna :)
Kommentera

Sv: Lessen
Jenza> J ännu så länge har du rätt i att MoDo är oslagbara hemma. Får se hur länge det håller när FBK kommer på besök :) Men lycka till!
Kommentera

Sv: Lessen
danoj: Jag är norrlänning, och till viss del har jag alltid hållit på Modo, men har varit lite tveksam nu på slutet. Tycker det var synd att Modo slog Frölunda, hade hellre sett dom spela mot Färjestad. Men nu kanske man kan masa sig upp över skogarna och kanske få se final på plats.

Semifinal är ingenting mot för Kvalserien. Tänk på det, det kunde ha varit värre.
Kommentera

Sv: Lessen
Usch, vet inte vad jag ska säga, här ledde vi med 2-1 och 3-2. Och så får modo rent ut sagt 2 "skitmål" . Fast det är klart, när frölunda kommer ut i 3:e perioden å spelar så defensivt så är det självklart att det inte håller i längden, conny skulle sagt till sina mannar att satsa offensivt istället, håller inte att lira defensivt mot modo. Och sen att släppa in ett mål i numerärt överläge......
Är bara grymt besviken just nu, fyf*n...
Kommentera

Sv: Lessen
Jaja! Nu är det roliga över. Men vad kan man göra? Grabbarna gjorde en mycket bra isats detta året och nu har även de unga spelarna skaffat sig lite rutin. Semifinalen betydde mycket, även om det gick som det gjorde.

Jag hoppas ärligt att Färjestad tar hem guldet nu. Det är dom värda. Det kommer dröja innan FBK får en sån här chans igen. Framtiden är Frölundas! Nästa år tar vi!
Kommentera

Sv: Lessen
Ja som Frölunda supporter så känns det hur tungt som helst efter att Modo ganska turligt avgjorde ikväll. Jag var och kollade på matchen i Torsdags och ska ju säga att det var det häftigaste jag varir med om. Med den publiken och en bra stomme kvar till nästa säsong så blir det SM-Guld. Kolla bara på dom yngre leden som kommer. Att få ut minst 3 st topp spelare från varje årskull är ju grymt bra och med Conny i båset så kan inget gå snett..
Henke tycker jag ska vara stolt med sin super säsong i alla fall i slutspelet. Jag tror att alla andra målisar kan slänga sig iväggen nästa säsong för Henke kommer dominera mellan stolparna. Sen ska man ju inte glömma alla andra kuggar i laget som Johnsson,Magnus Johansson, Ronnie Sundin mm mm.. Och så våra underbara killar i dagis kedjan samt Steen!..
Jag säger så här: Ta det lungt hockey sverige. Frölunda kommer ta SM Guld en hel del gånger på 2000-talet!
Eller är det inte sant?.
VI ÄLSKAR FRÖLUNDA INDIANS!!
Kommentera

Sv: Lessen
vfjenny:


du håller juh med alla i allas gästböcker!
Kommentera

Sv: Lessen
Håller helt med dig!!!
Kommentera

Sv: Lessen
Som Frölundasupporter känns det förstås rätt trist just nu...speciellt när vi var så nära, men jag tycker inte att vi ska deppa ihop för mycket. Tvärtom så ska vi vara enormt stolta över våra gubbar! Vi har ju varit riktigt duktiga i Slutspelet och det var ju egentligen bara marginaler som avgjorde hur matchen skulle sluta ikväll. Frölunda kommer vara ännu starkare nästa år och då blir det SM-Guld!
Speciellt våra underbara juniorer Joel Lundqvist, Jari Tolsa, Jens Karlsson, Alexander Steen och framför allt HENRIK LUNDQVIST kommer vara mer etablerade och farligare nästa säsong.
Frölunda!!!
Kommentera

Sv: Lessen
Vad var det jag sa?? Modo är OSLAGBARA i kempis...Nä men allvarligt talat så var det små marginaler som avgjorde ikväll, det kunde ha slutat hur som helst. Nu blir det tufft mot Fbk men om Modo bara vinner första matchen hemma så finns det en liten chans!
Kommentera

Sv: Lessen
Håller helt med dig.... det var j*vligt synd när de äntligen var så nära =(
men de kommer alltid igen nästa år...
hoppas inte henke tar på sig det allt för mycket det var inte hans fel!!! han har vart jättebra hela tiden...
Henke är helt klart min favorit =)
Älska, älska, älska Frölunda!!!
vi kommer alltid igen!!!
Kommentera

Sv: Lessen
höll på er... men tyvär blidde de MoDo... hoppas på att FBK tar hem guldet! synd för er iallafall!
Kommentera

Sv: Lessen
Visst var de värdas en final. Hoppas nu bara Färjestad kör skiten ur Modo fullständigt. Dessutom borde ju Rådbjer ha permanent matchstraff efter sin lilla uppvisning sista tio minuterna. Skrämmande, tappade konceptet fullständigt.
Jag son trodde att de skulle fixa det efter 3-2 målet. Fan...
Kommentera

Lessen
åååååå fan frölunda som var så jävla värda denna final!
stackars HENKE han såg så lessen ut..
jag fällde nästan tårar.
Kom igen nästa år!
bra jobbat alla i Frölunda å Conny ES bästa coach tykker jag!
lessen dalmas Indians!
Frölunda vi ÄLSKAR ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Goa Gubbar!
Kommentera

73543 · »