Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Semi

« · 1964643 Till forumet


Semi
Hoppas på Hv vinst i mötet mot FBK imorgon.
Vill inte möta Luleå i semin helst. Kan bli kostsamt då Luleå enligt en uträkning. Sportbladet har tillsammans med twittraren domarna.se och disciplinnämndens protokoll från Svenska Ishockeyförbundet räknat ut vilken SHL-klubb som straffats med flest antal matcher för huvudtackling sen 2013 fram tills November 2018.

TOPP TRE: Klubben med flest avstängningar

Mest straffade klubben/huvudtacklingar

Luleå: 67 matcher (307 525 kr i böter)

HV 71: 62 (233 500)

Färjestad 55 (333 887)

Mest straffade klubben/alla avstängningar

Luleå: 97 matcher (403 025)

HV 71: 97 matcher (385 500)

Färjestad: 80 (459 987)

Känns säkrare att möta Dif tycker jag.

Postar med länken med artikeln om detta

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/zLK1kw/laget-som-delar-ut-flest-huvudtacklingar
Kommentera

Sv: Semi
lifesson: å dom kallar oss Fulunda!! Patetiskt!!!!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F:

Trump anklagar andra för att vara oärliga. Qatar anklagar andra för att vara köpelag och spela fult. Det är tiderna vi lever i.
Kommentera

Sv: Semi
Alla klagar på Skaiks forum men varför klagas det inte på Luleås?? Nivån är snarlik!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F:
Det kan jag kanske hålla med dig om till viss del, skillnaden är främst att kunnandet kring själva spelet är bra mycket högre inne på Luleåboken om man istället ser till det så kallade "hockeyoraklet" som gästar er på inlägget under som kör med sina "BEEEP" inlägg! Lägg därtill att om någon så mycket ifrågasätter SKAIK eller de tvås gäng därinne så raderas inlägget så fort Fröken med suddgummit vaknar till!!

Diskuterar man sakligt där inne på Luleåboken så får man sakliga svar tillbaka, det går bara inte att göra i den andra boken! Jag har prövat på det nämligen!!

Önskar er ett fortsatt trevligt slutspel och för övrigt är det trevligt att se Petersson har behållit sig goda form..
Kommentera

Sv: Semi
Jaca: jag håller med dig att nivån är olika men barnsliga som få är dom på båda!!
Petersson har varit en väldigt rolig överraskning!!
Hoppas ni någon gång går upp igen så kan ni representera Norrland på ett bättre sätt;)

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Jaha så det blev som väntat LHF!! Må bästa lag vinna! LHF favoriter men VF har spelat upp sig! Det blir en tuff uppgift!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Ja det är logiskt och du får ge dig in i kampen med göbben i norr på siten. Jag vill inte ha er i en final då mina vänner har en fömåga att inte vara så storsinta som du men lycka till.
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F:

Jag har ingenting emot dig Mike, men nu får du fan skärpa till dig. Du kan inte dra ned dynastiernas u smutsen och jämställa med Qatar. Skärpning tack!

Men lycka till mot Qatar. Får ni det att handla om hockey är jag helt säker på att ni tar det. Ni är ett skickligare hockeylag med fler strängar på er lyra.
Lycka till! I semin är vi alla indijaner! :-)
Kommentera

Sv: Semi
Svanru: nej du han/dom har jag slutat tjöta med å så har jag ju fått 2 Frölundaiter att tjöta med;)
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: menar du Skaikaren :) gött med förstärkningen till blåvitt de behöver vi och lycka till fast jag är ambivalent pga mina kamrater i Götet
Kommentera

Sv: Semi
Svanru: ja det var kul med Vibe! Har sett Blåvitt vinna båda Uefa-cuperna live på bortaplan så det som sker nu svider i min blåvita själ! Nej riktiga VF-supportrar har ju dykt upp här hos ”mig” och det är ju trevligt! Att Skaikaren håller på VF mot LHF är ju precis det ”alla” Skellefteå supportrar gör hoppas jag och i så fall helt naturligt!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: som vanligt så är jättebebisen i farten!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Inte läsa där mer blir bara så matt!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Jalvanti 89 kg och Engsund 96 kg, resten av backarna är lättviktare.

Sätt press, störta på kasse, fiska returer, om någon råkar ramla gör inget.

Lassinanti är en duktig keeper men andrekeepern är oerhört kass. Får ni bort Lassi vinner ni med 4-0z

Störta mot kasse, ramla, där har ni taktiken klar.
Kommentera

Sv: Semi
Man orkar inte bry sig, dom har en härligt enögd syn.Inte sett några kommentarer om huvudtacklings statistiken? Och att grusa i spelargången har väl ändå Luleå patent på? :-).

Tror tyvärr att Luleå kommer att vinna. Svårt att se att Frölunda har tålamodet, brukar bli några indianer per match och Luleå släpper inte in många mål.
Finns några herrar i laget som gärna spelar lite svårt ibland, vackert när det lyckas......

Sett mycket av slutspelet hittills, det enda man med säkerhet kan säga är att Wikegård tycker illa om Frölunda i allmänhet och Lasch i synnerhet...han filmar tydligen även när han är upplyft från isen...Ryan är duktig på mycket, men att levitera tror jag inte han kan...Lasch, angående indianer, blev några mot malmö, tror inte det finns utrymme för sådant mot Luleå
Kommentera

Sv: Semi
robban101: vet att jag läst om sådana i historieboken i skolan! Neandertalare tror jag dom hette!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
lifesson:
Välkommen tillbaka efter ett tags bortavaro👍
Kommentera

Sv: Semi
Tarasov: Tackar så mycket. Får nog bli att man är inne i omgångar. Typ vid slutspel och när man har lust. Känt att jag blir snurrig i huvudet av att sitta och stirra vid datorn för mycket numer.
Åldern tar ut sin rätt =)
Kommentera

Sv: Semi
lifesson:

hela hockeysverige är med er! Jag kommer att bära krigsmålning dagligen hela semifinalerna ut!

I N D I J A N E R KÄMPA! :-)
Kommentera

Sv: Semi
Yoda Marklund: det är nog inte riktigt sant att hela hockey-Sverige håller på Frölunda i denna semin och att jag jämställer er sida med Lule boken är ju egentligen bara fakta då han Barbro raderade direkt!! Men skit i det nu koncentrerar jag mig på HOCKEYN!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F:

Klart Barbro raderar direkt. Du jämför dynastiernas sida dvs världsklass med kloaker, Aushwitz, mordor, klart Barbro raderar. Om du beter dig mer normalt ska du få se att Barbro ör rättvis, rolig och kunnig.

Klart hockey-Sverige håller på er, på riktigt. Ni spelar en rolig offensiv hockey och ni försöker vinna matcherna genom att bara det bättre laget. Inte gneta, spela defensivt och leva på misstag.

Lycka till kära indijaner. Enligt det jag hört var både Albert och Herbert samt Kurt Olsson grymt intresserade av indijaner, det finns även en hemlig totempåle någonstans i Slottskogen!
Kommentera

Sv: Semi
Yoda Marklund: det är säkert din grej att avfärda Luleå med nidord osv men jag är inte där så snälla släpp all skit och kom in i matchen!!! NU SPELAR VI OM DET!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
0-0 å helt ok men vilken pajas Wikegård är!!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Djävla röta och pajasen Wikegård pratar om snyggt spel!! Ren djävla bonnröta bara!! Så trist!! Vinner man inte såna här matcher så blir det ju svårt!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Sååå otrooooligt djävla götttt!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F:

Ja det var ju en jämn förlängning! :-)

Riktigt härligt att indijanena knäcker gnetfinnarna.
Kommentera

Sv: Semi
Yoda Marklund: ja fast Wikegård fick för sig att LHF var så djävla bra i 1:a så tyckte jag att VF gör en bra 1:a period och resten av matchen gör Frölunda det riktigt bra! Och det är så rättvist även om sånt egentligen inte spelar någon roll!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Välförtjänt seger ikväll då Luleå var blekare än på väldigt länge men om du jämför Luleås och Skeås forum med varandra så saknar du många muttrar i skruvhyllan. Vilket forum pratar om dildosar i tvåan och nazister och vilket pratar mestadels hockey utan att radera 70 % av alla inlägg? Jag förstår du är en känslomänniska men skärp dig nu. Luleå har fått 5 hjärnskakningar mot VF på fyra matcher denna säsong, Malmö fick flera hjärnskakningar också, du hade själv varit ilsk över det om Luleå stått för det mot er så ta ett djupt andetag nu. Jag har långt ifrån gett upp denna matchserie då Luleå varit SHL:s bästa bortalag denna säsong men ni har helt klart fått en drömöppning på denna serie.
Kommentera

Sv: Semi
Alldeles för mycket snack om Frölunda och hur fult dom spelar men det är framför allt nidnamnet på mitt lag som jag hänger upp mig på!! Ni vann 96 BARA pga domarna och ett fulare spel än någonsin förut och efteråt! Ja ja jag vet att Frölunda i efterhand sagt att det var tufft men det var vi oxå! Efterhandskonstruktion!!!
Men jag ältar inte det varje dag!!! Men hur ni försöker få det till att Frölunda är fula fast ni sedan 2013 toppar den statestiken och Frölunda är inte ens topp 3!!
Men för all del skriv vad ni vill för jag kommer aldrig att läsa mer!! Skaik kanske e värre men vissa av er är lika barnsliga som dom och det är det jag vänder mig emot! Jag läser inte på deras sida heller pga deras barnsligheter!

Inget e vunnet!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Klent och enögt inlägg inlägg utan fakta. Kika senaste två åren hur det sett ut då Frölunda snudd på överlägset leder huvudtacklingsligan. Luleå är sist i utvisningsligan till och med. Visst går man tillbaka ändå till 2013 så ser det annorlunda ut men det är sex fucking år sedan. Är du bara ett får i flocken som inte kan tänka själv eller tycker du precis som mig att aktuell info för de senaste åren är viktigare? Det är enligt mig lika relavant som att Dif under 90-talet utdelade flest huvudtacklingar.
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F:

Jag är lite smygimponerad av er indijaner. Tycker ni spelar en positiv hockey, offensivt, checkar, spelförande.

Det här med att backa hem, hålla rent framför egen kasse, grisa, kontra. Det fungerar när skickligheten är låg, när de bra spelarna drar till andra ligor. Då får man betalt för en destruktiv hockey.

Men för svensk hockeys skull hoppas jag att den konstruktiva hockeyn vinner.

Lycka til Frölunda. Ett roligt positivt lag.
Kommentera

Sv: Semi
Yoda Marklund: Spelar du inte golf? Ingen bryr sig om vad ett fans till ett bottenlag har att säga.Fast jag antar ni är stolt över 2 kvartsfinaler på 3 år och -30 mille. Allsvenskan inom tre år för er.
Kommentera

Sv: Semi
Daddeh: du får gärna dra härifrån för det där med enögdhet osv osv är ju din/ert sätt att se på saker å ting MEN att kalla ett lag för Fulunda eller Fusklunda ( oxå populärt) ger inga poäng i min bok då det bara är skitsnack om tillfälligheter osv Frölunda är inget fult lag och inget fuskande lag!!!MEN det är olyckligt att just denna säsong så har tillfälligheter gjort att ni har fått skador och för några år sedan var det ni!! eller nåt annat lag! Mif tacklingarna var ju bevisligen knappt något och det blev 1 hjärnskakning som dessutom Joel blev friad från!! Inget fult i den men olyckligt!
Sluta upp med antydningar om att det skulle vara medvetet för så är det bara inte!! Jag läser inte på er sida längre då nivån är för låg speciellt av en jättebebis!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Jösses! Vet du vad... Jag ska dra från din sida för du är en av de otrevligaste och mest enögda människa jag någonsin stött på. i din värld är det bara orättvist och ni är världens schysstaste föreningar någonsin. FEM HJÄRNSKAKNINGAR PÅ FYRA MATCHER! Ni kallas Fusklunda av en anledning från alla SHL-fans, samma som vi kallas Fuleå för hur vi spelade 2013 eller Tråkeå för hur vi spelade under Jonas Rönnqvist! Tål du inte historia så håll käften men du slipper mig nu din jävla surgubbe.
Kommentera

Sv: Semi
Daddeh: du känner inte mig och vadå otrevlig?? För att jag påpekar att en del är så barnsliga och använder löjliga nicknames!! det går ju inte att diskutera om man inte kan hålla en någorlunda nivå i disskusioner!! Fusklunda Apan Qatar Trottoarkanter mm och så allt som e så irrelevant och inte har det minsta med hockey att göra!!
Ber om ursäkt om jag var lite för tuff där och det är klart att jag är enögd men det är ju ändå sån man blir i supportskapet!!
Må bästa lag vinna!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Ni var bättre så grattis men det som irriterar oss är de olika bedömningar det sk situationsrummet gör. Ni får godkänt mål men vi får no goal hm undrar varför
Ha en go natt och ha en skön kväll i borgen i Högsbo
Kommentera

Sv: Semi
Grymt, såg matchen efterhand...trodde jag inte, Men Luleå såg trötta ut i princip hela matchen. Antar att dom vaknar till liv i match 2.... känns som om dom går väldigt hårt på vissa spelare.

Såg att Joel på äldre dagar börjat slå motståndarna i ansiktet med klubban, skönt att veta att våra vänner i norr även kan läsa tankar och veta att Joel, 37 år gammal plötsligt ser sig som den nye Zorro, och genast tar sig an sin nya uppgift genom att slå någon i ansiktet med klubban....känns oerhört sannolikt.
Kommentera

Sv: Semi
robban101: skriver dom det? vad förvånad man blir;)

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Min tolkning, din kompis har klippt i hop en lite sekvens, spetsad med egna värderingar och insikter.
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Den stora skillnaden mellan luleå och saiks sida här på hockeysnack är att en av sidorna, om man bortser från öknamn, faktiskt innehåller väldigt mycket ishockey. Det är bra analyser, medvetet lite spetsigt skrivna. Där finns det ett habilt hockeykunnande till skillnad från den andra boken, där det till 95% skrivs skit.

Du får göra din egen analys vilken sida som kan hockey, och vilken sida som innehåller två praktarslen som bara pruttar ur sig bajs.

Lycka till.
Kommentera

Sv: Semi
Zappaholic: det är möjligt men en har ju förklarat krig mot ”Apan” och det fyller ju mycket av sidan!! Det tycker åtminstone jag att det inte är hockey!!
Men jag har inga problem med det då jag bojkottar båda sidorna! orkar inte med det mer är inget kul finns ingen glimt!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Det är ju just glimt det finns...synd att du inte ser det.
Kommentera

Sv: Semi
Zappaholic: isåfall är det ironi! men strunt samma tråkigt är det what so ever! Men det är min åsikt och endast min!!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Zappaholic:
Samtidigt anse säkert Yoda att han gör saker med glimten i ögat och på skämt, med er är kanske lite mer Jackass-stilen över det.
Kommentera

Sv: Semi
Tarasov: Massa inlägg om dildosar i tvåan känns inte så mycket glimt i ögat...

Men vi får tycka som vi vill :-)
Kommentera

Sv: Semi
Zappaholic: olika gör ju inte saken bättre har inte varit inne å läst på Skaik sidan så noga men jag vill vänligen men bestämt avfärda att jag tycker den sidan e läsvärd!! Det har jag aldrig tyckt!!!
Bla därför så är den numera historia för mig!!

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Zappaholic:
Nja nu argumenterade jag mest utifrån vad avsändare menar snarare än vad mottagaren tycker, när det gäller forum så tycker jag man skall försöka ha ett utbyte kring hockey, diskutera kring matcher/nyförvärv/spelare/lagbygge etc. Högt i tak men respektfullt mot alla oavsett om mottagaren är förtjänt av det eller ej. Tycker Mike F hade ett bra inlägg om det längre ner men det är ju lite som att önska att det skall bli fred på jorden.
Kommentera

Sv: Semi
Oskarshamn i SHL!!!! den såg man ju inte komma????

Mike.F
Kommentera

Sv: Semi
Mike.F: Näpp, inte precis. Hade inte satt många kronor på Oskarshamn
Roligt med något nytt. (är väl första gången Oskarshamn är i högsta serien?)
Kommentera

Sv: Semi
robban101: nästan som Vilda Väsby! frågan är ju om dom kommer att bli likadana strykpojkar!!

Konspirationsteorierna hopar sig! SHL o C-more kan trolla!!? Dom gjorde Frölunda till det bättre laget i 1:a semin!! Otroligt kan Mandrake möjligtvis vara inblandad eller e det vår egen Labero???

Mike.F
Kommentera

« · 1964643