Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Värva Forwards

1716 · » Till forumet


Sv: Värva Forwards
jag blev mest förvånad över att frölunda visade sig vara intreserade av davidsson, när han sedan skrev på kontarkt för HV71 blev jag ännu mer förvånad. men så kom jag o tänka på det här med pengarna. oki, dif skulle bjuda högt, men eftersom HV oxå har en hel del kontanter bjöd de säkert över stockholmslaget =) sen har ju davidsson kanske ett litet HV hjärta klart trots att han inte riktigt platsade i laget senast. vi får la se hur det går för honom kommande säsong

lycka till =0)
o välkomna till kinnarp
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Om ev. Davidsson anländer så har VF verkligen lyckats att hitta grymma spelare. Det luktar SM final lång väg. Har jag fel eller?
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Har hört att det är tänkt att Joel eventuellt ska spela center nästa säsong, för att ersätta Henke.

Visst behövs en till forward, både Nordström och Sjögren skulle passat som handen i handsken. Sjögren begärde formodligen för mycket pengar, annars hade han varit drömmen.

Tveksamt om Davidsson kommer till VF, begär nog också för mycket, men det är klart, man har ju blivit positivt överraskad förr (läs: värvningen av Petter R.).

Skulle tro att den sista forwardsplatsen tas av någon kapabel utlänning, Frölunda har ju lite tentakler ute både i Europa och Nordamerika.

Det blir nog bra det här om alla spelare spelar efter sin potential och några förbättrar sig (läs: Prestberg, Carnbäck, Ikonen).
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Håller med och jag hoppas att Johan Davidsson tar den platsen.
Men jag hoppas också att Frölunda tar upp en junior nu när Sjöström har lämmnat klubben.
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Det är lätt att missa ett litet ord här och där, det är sånt som händer.

Huvudsaken är att vi kan leka med tanken om hur vi skulle vilja ha vårt lag organisarat på plan. Det är ibland rätt så skoj att få vara coach på pappret.

Vissa som skriver här tar visst allt på blodigt allvar och kan inte respektera andra och dess åsikter. Jag har aldrig förstått det här med att hata och snacka skit om andra personer för att dom hejar på ett visst lag. Självklart kan man inte tycka om alla lag och det gör inte jag heller, men lägg av med att hålla på med hata uttrycket.
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Opps... :)

Nu såg jag Sundin också, ursäkta.

Anledningen till att Sjöström stack är väl att han inte räknades in i truppen. Sjöströ skulle spela allsvensk ishockey denna säsongen.
Så jag tror nog att man är ute efter en kompeten forward och sedan har man värvat klart.

Davidsson-JOhnsson-N Andersson
vilken kedja...!
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Den som kallar sig Hockey Stick har nog inte läst min insändare helt och hållet. För där står att R. Sundin ihop med Sormunen som backar. Så vitt jag vet så är R. Sundin den enda i Frölunda och han heter ju Ronnie Sundin.

Till dig som kallas Bula så har du givetvis rätt i min miss av Joel Lundqvist, men det beror mer på att jag har fattat det som om han är med för att lära av A-laget. Sen så kommer min uppfattning om att Frölunda behöver två nya forwards från uppgifter där det var skrivet att VF bara behövde eventuellt en ny forward efter att Husse har stuckit. Men efter den artikeln så har ju Sjöström stuckit också och då räknade man givetvis med en ersättare för han också. Där har jag gjort fel då man har Joel som en mycket god ersättare och då är det bara en forward kvar att skaffa. Joel ihop med en erfaren kille som Ström och förhoppningsvis Davidsson skulle vara toppen.

Jag trodde att alla ville se Niklas och Micke ihop i samma kedja, men där hade jag fel.
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Lennart är inte Ronnie Sundin med i truppen längre :)
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Jag håller med dig men det skulle inte skada med en forwards till.
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Tror inte att vf har planerat att införskaffa sig två nya forwards, och det behövs inte heller (du glömde J.Lundqvist)
Kolla in dessa formationer

Johansson-Alavaara
Prestberg-Johnson-Carnbäck

Sundin-Pettersson
N.Andersson-Ikonen-Ström

Sormunen-Bäckman
Kahnberg-M.Andersson-Davidsson(?)

Rahm-Helmersson
Tolsa-J.Lundqvist-Karlsson
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Frölunda måste ha gjort den bästa värvningen i hela elitserien så här långt, Niklas Andersson. Eller vad säger ni?????????
Han é ruggit bra om han får spela tillsammans med brorsan.
Frölunda mot SM-Guld 2002!
GO VF GO!!!!!!!
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Ja......Johan Davidsson är inte fel i laget men tyvärr så går han nog till HV 71 om han flyttar hem till Sverige. Man hoppas att Frölunda har några Spelare på gång för minst två behövs. Ni vet väl att juniorerna går bort i samband med nån landslagsturnering. Då behöver man ett par stycken i reserv.
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Jag tittade på VF hemsida och kollade vad för spelare dom har i år. Problemet med för få forward är helt riktigt och speciellt efter att lille barnungen Sjöström tycker att han är för stor att lira i Halmstad under en tid. Så jag lekte lite med tanken och satte ihop några femmor för att se vad som fattas. Nu har jag inte gjort det som första eller andra femma utan dom kommer bara i denna ordning.
Backar: R. Sundin och P. Sormunen
Forward: P. Carnbäck, J Johnson och J. Karlsson
Detta skulle kunna bli en riktig kraftfull kedja med tacklingsbara spelare.

Backar: J-A Alavaara och T. Pettersson
Forward: N. Andersson, M. Andersson och P. Prestberg
Vem vill inte se bröderna ihop för första gången i VF

Backar: C. Bäckman och M. Johansson
Forward: M. Kahnberg, J Ikonen och J. Tolsa
Kan bli en riktig rolig kedja

Backar: N. Rahm och P. Helmersson
Forward: här är det bara P. Ström i dagsläget och det är ju här vi behöver två nya forwards. Jag läste att Johan Davidsson är intresserad av att spela i Elitserien och han kunde ju bli en spelare för VF. Annars så är det ju en riktig målspruta som behövs och gärna en med en magisk klubba. Hoppas att Frölunda jobbar med något riktigt bra namn, för frågan är ju kommer dom unga killarna att hinna utvecklas så att detta lag blir slagkraftigt i år?
Kommentera

Sv: Värva Forwards
Jag håller helt med!!
visst har vi grymma lirare men vi behöver fler!!!!
Kommentera

Värva Forwards
Nu när guden Huselius drar till Florida och dessutom att Sjöström sticker till Calgary är det
inte dax att öppna lädret och försöka få någon meriterad forward(s).
Kommentera

1716 · »