Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1073177

Sv: Djurgården - Frölunda
250kg kärlek: Tror säkerligen NUbben har modem att kicka Dahlen om det skulle komma dit och Dahlen får helt enkelt acceptera detta. Men jag tror att Frölunda behöver den stabilitet m,an kan få och den får man absolut inte genom att kicka ännu en tränare. Behåll båda men omfördela kanske rollerna en aning mellan Dahlen/Karlsson.

Sen stensäkert sitter nog ingen men dagens Frölunda har fortfarande sjukdomar som bottnar sej i flera års "misshandel" av laget samt möjligen fel spelarprofiler. Vi har för många "bra" spelare som agerar på egen hand, vi är inget lag i dagsläget. Vi har inte dom som sätter på sej blåstället o tuggar tagtråd, kastar sej. Acke är den av dom vi hade behövt ha kvar honom. Han offrar ALLT för Frölunda.

Freddan sliter på och gör det bra men han är allt för ensam, JOhan Andersson, Johansson får spela för lite för när dom gör det gör dom det bra.

Våra sk stjärnor måste känna flåset från dessa spelare men jag tror oxå kedjorna skall spela längre tid tillsammans och inte byta så fort minsta motgång kommer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Frölunda
mok: Jag tror inte att nubben kommer kicka uffe, de kommer laborera med spelarna in i absurdum och innan uffe fått kicken har nubben också fått det.

Vem kickar sin polare som man varje vecka lirar trav med?

Det var ett vansinnigt beslut att tillsätta uffe som huvudtränare i en klubb där hans polare har ansvaret, sen blir det ännu dummare om man tittar på att den tränare i sverige som nått bäst resultat de senaste säsongerna hamnar som ass till en helt och hållet oprövad tränare.
Enda möjligheten är att uffe kliver av och inser uppgiften för övermäktig, han har ju inte direkt utstrålat att han är en person i balans i intervju sammanhang.
Kommentera