Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1073202

Sv: Djurgården - Frölunda
mok: Jag tror inte att nubben kommer kicka uffe, de kommer laborera med spelarna in i absurdum och innan uffe fått kicken har nubben också fått det.

Vem kickar sin polare som man varje vecka lirar trav med?

Det var ett vansinnigt beslut att tillsätta uffe som huvudtränare i en klubb där hans polare har ansvaret, sen blir det ännu dummare om man tittar på att den tränare i sverige som nått bäst resultat de senaste säsongerna hamnar som ass till en helt och hållet oprövad tränare.
Enda möjligheten är att uffe kliver av och inser uppgiften för övermäktig, han har ju inte direkt utstrålat att han är en person i balans i intervju sammanhang.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - Frölunda
spud: Tror inte denna polar grejen hindrar något. Alla vet vad som gäller och det är ju ett arbete det handlar om. Sen får Nubben prssen ovanifrån så kan nog Uffe ryka oavsett polare o trav o grejer. Men hoppas som sagt dom inte gör det. Vi behöver nått som är stabilt iaf. Tränarbyte löser inget.

Janne i all ära men han trivs nog bäst som ass och brukar göra bäst ifrån sej där. Han vart ju faktiskt egentligen ass i LHC med tills han fick kliva upp.
Kommentera