Frölunda HC

60357 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1098480

Sv: Timrå - Frölunda
Snoop: Svår match det här för vår del. Vi trivs inte däruppe men å andra sidan har vi inte trivts vare sig i Södertälje eller Stockholm heller tidigare men i år har det gått bättre.

Jag är lite fundersam kring Timrås lag. Alltså. Frölunda senaste två säsonger har vi supportrar också pratat om underprestation, laget är bättre än tabellen visar och så vidare. Var någonstans tycker du att Timrå borde ligga någonstans med det lag man har? 6-8 plats eller högre upp?

Nu är jag långt ifrån någon expert på Timrå men nog känns den utveckling vi sett hos Timrå den här säsongen inte som någon överraskning. Tapp av sina två första centrar, nyttiga Robban Carlsson, defensivt starke Sanny Lindström samt flyktade sportchef. Har man inte heller lyckas ersätta flera av spelarna kanske främst då Regin och Hahl så ger det en naturlig effekt. Det borde göra det. Nu kom i och för sig Wandell in och var grym. Men nu är även han borta, eventuellt temporärt. Så där är tappet igen stort. Sedan kan i och för sig Pyrre komma in och centra men då tappar man slagkraft på yttersidan även om jag anser att kanske Timrå har den starkaste ytteruppsättningen.

Som sagt - vi kommer få det riktigt svårt idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Frölunda
Dragan 2k: "Som sagt - vi kommer få det riktigt svårt idag."


Ha ha ha ha ha ha ha ha. Oj oj jag får ont i magen. Det var längesen jag skrattade så mycket.
Göteborgshumor. HA HA HA. Jag orkar inte mer. Vi hörs. Ha ha.........
Kommentera