Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1098976

Sv: Timrå - Frölunda
qslig: Tror inte att han medvetet gick in för att skada. Annars var det väl en jämn och trevlig match med ovanligt många frilägen.

Dahlèn verkar numer ha åsikter om domarinsatserna. Frustration kanske? Jag är helnöjd så länge Hahl inte målar mot oss:) Niskala verkar vara värd sina miljoner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Frölunda
Tikinmyheart: Frölunda Timrå blir alltid bra matcher, men Timrå är bäst tydligen även utan Mikko L superstar ;) och Mikko är bättre än Niskala så de känns även de kanon.
Kommentera

Sv: Timrå - Frölunda
Tikinmyheart: Fanns väl inte så mycket att protestera emot egentligen, tyckte Rådbjers insats var helt ok. Visst, han släppte en del men det gjorde han ju åt båda hållen. Niskala är grym, Hahl var ju millimeter från att måla, hade ju en i ribbkrysset. Frustrerad var han kanske, vi hade ju ändå matchen så det kanske var det han lackade över.
Kommentera

Sv: Timrå - Frölunda
Tikinmyheart: Hehe. Frustrationen från Luleåmatchen kanske sitter kvar? Niskala är vard varenda krona. Äntligen har vi en sådan spelare som vi hoppades att Andreas H skulle vara. Ända sedan Magnus Johansson försvann har han saknats.

Han är redan vår bästa målskytt bland backarna. Ett mördarskott.
Kommentera