Frölunda HC

60365 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1122706

Sv: Silly Season
Dragan 2k: Eller inte! (Gud så lamt, men man kan ju inte låta bli :D). Skämt åsido, är det så att Eller verkligen sticker nästa säsong? Tror nog att en säsong till i ES skulle göra honom gott. Man kan ju bara hoppas, för som det känns, så är det först nu han börjat få ut potentialen på allvar, tillsammans med Hahl och Pohl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season

qslig: Klart är det väl inte. Visst hade det varit kanon att haft honom en säsong till. Han är utlånad av St Louis till oss. Du har helt rätt om kedjekomponeringen. De känns till och med som en förstakedja enligt mig. Var länge sedan man såg en kedja i Frölunda med den tajmingen och kemin.

Vi har väntat flera år på att få till ytterliggare en kedja som spelar bra ihop. I och för sig fungerade ju vår favoritschweizare rätt hyfsat tillsammans med Kariya och Bergie men jag tycker Hahlformationen är outstanding.

Tänkte på snacket om V Hedman till Frölunda som Ros spekulerar lite i. Behöver inte vara helt otänkbart. Han har i så fall sin brorsa här redan, en gammal Modopolare i Tobias Viklund nysignad och klar. Alltså kan MoDo locka över Steen till Övik borde det inte vara omöjligt att locka spelare i omvänd riktning.

Dock är det en pajasartikel i Aftonbladet. O P Grönholm skickades till finska ligan för att han inte höll måttet. Killen hade redan signat med Kräpät när vi lånade honom för slutspelet.

Nåväl.

Vi har skräckbossen hos oss. Bäva alla!

Kommentera