Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1125197

Sv: Frölunda - Brynäs
Tre välbehövliga poäng. Har en bra känsla över avslutningen i serien, tror att Frölunda kommer att avsluta starkt. Några synpunkter på matchen; håller inte med Rönnquist om att Frölunda inte var bättre idag än brukligt. Det finns helt klart mer att hämta men tycker att inställningen var härlig, mycket kriga och fysiskt spel, jobba fast pucken. Det som man saknat i många tidigare matcher. Tre mål i powerplay (eller var det två, minnet slackar :D). Hur som helst, hyfsat PP med lite resultat också.

Widing kör sköldpaddan på slutet när DiPenta vill fightas efter den fula armbågen Widing delade ut i ansiktet på Joe. DiPenta drar ett fult slag när Widing ligger och krälar på isen så det får väl anses vara betalt och kvitterat i avdelningen feghet. Synd att han inte kunde stå för sina handlingar så man kunde fått se en liten bättre fight, men det blev väl lite blött i brallan när DiPenta kommer farandes, därav sköldpaddan, alltid lika uppskattad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Brynäs
qslig: Riktigt skön vinst... Speciellt när man satt med 4st Brynäsare från jobbet. :)
Frölunda var grymt effektiva idag, härligt med Pohls fortsatta produktion. 4 mål på 2 matcher och han som inte var någon målskytt. =)
Kommentera