Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1140917

Sv: Frölunda - Luleå Kvartsfinal 4
qslig:Jäkligt synd med detta domarmisstag när fokus hamnar där istället för det faktum att vi gör en jäkligt bra match igen.

Vi har nu på två matcher pulviriserat motståndet - sakta men säkert. Är framförallt imponerade över powerplayspelet. Var kom det ifrån? Helt plötsligt är det skolboksexempel på hur man ska spela.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Luleå Kvartsfinal 4
Dragan 2k: Självförtroendet har väl så sakteliga krypit sig på sedan den fina avslutningen av grundserien, bitarna faller på plats och allt mer börjar stämma. Taktiken har ju varit klockren och sedan utvisningarna minimerats så har Omark och Harju blivit helt bortplockade. Man ser ett lugn i spelet som inte fanns i början av säsongen, mycket tack vare att man verkar ha hittat rätt i formationerna, det ser väldigt behärskat ut. Första och andrakedjan virvlar på framåt medans tredje och fjärde neutraliserar Luleås bästa spelare på ett oerhört imponerande sätt.

Precis som du säger så är det tråkigt att en sådan här tabbe tar bort fokus från det faktum att Frölunda mer eller mindre har spelat ut Luleå. Hoppas man kan fortsätta med samma fina spel imorgon, då befinner man sig i Scandinavium.

Undra om Dahlén var på fyllan när han valde Luleå istället för Timrå som är på väg att slå ut HV? Vore kul om Skellefteå kunde skrälla mot LHC för jag möter hellre dom i en eventuell semi.
Kommentera