Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1147957

Sv: HV 71 - Frölunda Semifinal 6
skalpjägaren: Så är det! Äras dom som äras bör.

Nu är det över, vår och sommar och silly season...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV 71 - Frölunda Semifinal 6
Nubbens lagbygge och Dahléns coachning har väl kommit halvvägs än så länge så det får nog anses som en helt okej prestation med tanke på förutsättningarna. Laget spelar bra de tre första matcherna men faller tillbaka lite i gamla synder såsom under säsongen när man spelar för omständigt, inte tillräckligt rakt samtidigt som det går lite grus i både målvakts- och backspelet.

HV spelar bra och vinner rättvist. När Frölunda gör 2-4 målet, visserligen med en man mer är lite mer av det spelet man hade önskat sig se, ett par snabba passningar, skott på mål och folk i vägen för Liv. Ett enkelt mål, men tydligen ack så svårt att få till stånd innan det är för sent.

Som sagt så blir Nubbens lagbygge inför kommande säsong oerhört intressant att följa. Halva bygget är påbörjat, den andra halvan lever fortfarande kvar efter Kjellgrens "era" och är väl den som kommer att rensas ut nu med tanke på alla utgående kontrakt. Den rensningen ser i alla fall jag fram emot för det behövs.

HV vidare, starkt jobbat, bara att gratulera. Tror dock inte att man räcker till mot Färjestad. Synd ändå att det avslutas så här, hade sett fram emot ett nytt finalmöte med Vargarna.

:(
Kommentera