Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1183746

Sv: Silly Season 09/10
qslig: En liten nyfiken fundering från min sida. Det är många som pratar om att Frölunda har "så många bra spelare".

Vilka är dessa för att vara exakt, som är så bra?

Och nu måste vi ju utgå från att de ska vara så bra att de utmärker sig på just den position de spelar på, och skulle vara given i vilket elitserielag som helst.

Min poäng är redan nu klar: Det finns väldigt många riktigt bra spelare i de andra elitserilagen. Hur bra skulle det gå för dom om derar 2-3 bästa spelare var borta?

Hur bra hade t.ex Luleå varit senast utan 2xAbbot och Fabbe?

Sedan är detta visserligen ingen ursäkt för att inte gå in 100% i närkamperna, visa hjärta och jävlar anamma. Frölunda måste spela mer rejält i försvaret och vara effektivare vid målchanserna. Inget snack om den saken, men det tror jag kommer...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Klinth: Ja, om vi nu skulle följa ditt exempel, så låt oss säga att Luleås förstakedja var borta. Frölunda har Pebben, Joel, Hahl borta. Inget vidare. Man har dock fortfarande Karlsson, Niklas och Kallio som nog borde räknas som en förstakedja i vilken klubb som helst, även om de har spelat som sirap inledningsvis. Där är den största skillnaden. Finns givetvis andra duktiga, men gubbarna kändes väl som det tydligaste exemplet.

Jag är inte orolig för att gnistan inte finns där, tyckar man krigade bra mot Luleå, det jag är orolig för är att spelet inte stämmer alls, vare sig offensivt eller defensivt. Känns mer som att alla åker runt i free mode och att en målchans mer är en slump än ett intränat spel.

Svanru; Trea var ändå jäkligt bra med tanke på hur säsongen startade. Sedan höll det inte i längden då man inte hade tryggheten i spelet, det vittnar väl 8-0 om om inte annat, man var inte ens nära att rubba HV i semin heller.
Kommentera