Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1231180

Sv: Frölunda - Modo
skalpjägaren: I min värld buar en supporter ALDRIG åt sitt eget lag eller sina egna spelare. Och varför då?
Jo, därför att jag VET att alla inblandade (spelare, ledare, tränare) gör exakt ALLT dom kan för att nå ett så bra resultat som möjligt.
Är man missnöjd med sitt lags agerande och resultat trots höga förväntningar så kommer man med saklig kritik till den/de det berör, nämligen tränare, sportchef e dyl.
Att under match låta sin besvikelse gå ut över frustrerade hemmaspelare som gör allt dom kan för att få ordning på skiten är i mitt tycke rent ut sagt bedrövligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Modo
Huge: Märkligt att du vet att de gör allt för att vinna när jag kan se att de inte gör det. I de bästa av världar lägger man fram sin kritik sakligt. Men snälla du, för ett lag som Frölunda funkar det inte att 12044 står i nån form av kö för att få fram sin kritik tll respektive spelare eller ledare. Istället ger man kritik på det sätt man kan, genom att bua. Det trodde jag faktiskt att du skulle förstå själv...
Kommentera

Sv: Frölunda - Modo
Huge: Man har fan rätt att kräva att spelarna kämpar och ger allt...tyvärr finns de alltför många som inte gör det...trots skyhöga månadslöner..och vi fans som köper prylar m m...dyra biljetter m m..vore väl fan då om man inte kan kräva lite av spelarna...så ta du ditt Brunäs Huge o klappa dom på kinden i motgång på motgång...
Kommentera