Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1291977

Sv: Nu får det fanimej vara NOG!!!!
Fascix:
Största problemet är att Frölunda växte för fort till att vara en av Sveriges största klubbar. Från att vara konkurshotad så har Ahdrian och co kommit in och styrt upp klubben till att vara en av dom största och framgångsrika i början av 2000-talet.
Du med flera ropar efter mera lokala värvningar och mera juniorer. Kan man gå ut med att man siktar på SM-Guld med ett lag som enbart har Juniorer och Allsvenska spelare som man lyft fram? Men troligtvis kan ett sånt lag endå ta SM-Guld...
Det finns en sån press på Frölunda att leverera och vara en topp 4 klubb så man blir tvungen att värva namnkunniga spelare för att sponsorerna blir nöjda med satsningarna och väljer att fortsätta sponsra. Med ett ungt lag och med sikte på att ta sig till slutspel hur skulle då sponsorer och fans ställa sig till det?

Ahdrian har ju helt rätt i det han säger om att han hellre har 7000 fans på läktaren som bär fram laget än 90000 som buar åt laget.
Det finns fn ingenting som blir bra av att man buar...

Visst kan det vara bra att åka ur och börja om på nytt men man kommer endå vara tillbaka hit vi är nu om några år endå eller som blir Frölunda som Malmö...
Jag kommer då alltid att stötta Frölunda oavsett division men jag kommer aldrig önska dom ur högsta serien bara för att få se än förändring!

Du tror seriöst på att dom spelare som är värvade till klubben inte bryr sig om hur det går för Frölunda utan endast på deras lönecheck?
Att dom spelarna aldrig mer vill spela hockey efter deras sejour i Frölunda för då är dom så rika så att dom inte behöver det?!
Kan nästan garantera att varenda en av dom värvade spelarna i Frölunda vill komma uppåt i karriären och inte bli pensionärer efter kontraktstiden...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nu får det fanimej vara NOG!!!!
JBlom: Du har naturligtvis helt rätt i mycket utav det du säger. Menen hel del håller jag absolut inte med om. Att som ahdrian säger att han helre 7000 nöjda än 9000 buand är som att säga till fansen "vi skiter i er vi har pengar så det räcker" klubben är i det ekonomiska läge dom är pga sin publik. 2000 mindre på läktaren skulle vara KATASTROOOOOF för frölundas situation. dom skulle inte ha råd att behålla hälften av truppen dom har nu om publiksnittet skulle dyka till sådana siffror. att tappa från 11000 som det var förra året till 9000 nu inebär MÅNGA förlorade miljoner i kassan.
en biljett är inte gratis och går man på hockey vill man ju ha valuta för sina pengar. Förluster får man räkna med annars hade det ju inte ens varit spännande. Men har man den ekonomin som frölunda nu har förväntar man sig åtminstånde lite engegemang där ute på planen. Men så är inte fallet inte i från läktar plats iallafall. Spelarna ser ointresserade, oinspererade, trötta ut.

Att spelare inte byr sig om sina respektive klubbar är både en överdrift och dagens sanning. Skulle det gå bra för frölunda. ja då försvinner halva spelar staben pga nya "finare" kontrakt i en annan klubb. Då kallar många det för nya utmaningar. Skulle det gå dåligt för frölunda (allsvenskan) tror du då på fullt allvar att spelare som Bäckman, Lundqvist, "Finnland" och Honken skulle stanna? Det tror INTE jag och inte pga nya utmaningar nej för den största utmaningen står dom ju för just då... att ta tillbaka sitt lag till den högsta serien.

Klart att alla som spelar hockey är vinnar skallar och hockey värden ser ju ut som den gör med trader, spelar byten, nya klubbadresser, drafter med mera. Men det finns spelare som tex Foppa. han skulle aldrig spela för någon annan svens klubb än Modo. Däremot tror jag inte han bryr sig så mycket om vilken klubb han skulle hamna i om han skulle till NHL då är det pengar, chans att vinna stanly cup och hur klubben är organiserad som gäller. Kanske lite förenklat och vridet men nästan lite så iallafall

därav tror jag att det skulle vara bättre med större sattsning på juniorerna, inte minst då frölunda har 2000talets bästa utveckling och flest sm guld på just junior sidan
Kommentera