Frölunda HC

60362 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1320319

Sv: Dagens match

Dragan 2k: Nu blir det en god jul även hos Dragan ;-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dagens match
Klinth: Julefriden är nära förestående.

Satt och tänkte igår och reflekterade lite. Ofta är det snack om kris, brist på hjärta, kass sportchef och fan och hans moster. De tankegångarna finns fortfarande men ve och fasa - det handlar inte om Brynäs eller Frölunda.

Det är en synnerligen avslappnad Dragan som bara kickar lite och känner medkänsla för de supportrar som har det jobbigt. Vi som supportrar till Frölunda känner mer än väl till de känslor som finns när allt går käpprätt åt helvete.

Jag undrar om inte vår stora räddning är flerfaldig. Dels att Nubben avgick alt fick sparken. En stressad ledare försvann och gav laget den lugn det behövde samt den revolution som Framgång Frölunda drev igenom.

Vi får väl se hur det hela utvecklar sig. Men det känns riktigt bra för första gången på riktigt länge. Sedan har vi fortfarande problem. Det ska man inte sticka under stol med. Bland annat vikande publiksiffror, en skadekänslig trupp, en formation som helt slutar fungera när AK inte är tillgänglig för spel. Problem som förhoppningsvis man från ledningshåll hittar lösningar på.
Kommentera