Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1819856

Sv: Säsongen 16-17
Mike.F: Du skämtar nu va? JG är också utanför målområdetnär han blir pååkt av Westerholm. Felix är utanför sitt när Hjalmarsson åker in i honom. Vi får en tvåa och ni gör ett mål.

Var är de konsekventa domsluten??? Det är ju det här vi gnäller om. Det döms inte lika. Vi har alltså 20 min mer boxplay på fyra matcher när det är ni som spelar det fysiska hårda spelet. Ni låg tvåa i utvligan i grundserien och vi låg på elfte plats.

Vad antyder det tycker du? Att domarna låter er spela tuffare eller att vi plötsligt blivit mycket fulare än er?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16-17
Zappaholic: visserligen är det målvakter inblandade i båda situationerna men jag tycker dom är helt olika!! OCH det är möjligt att 2:an på westerholm är felaktig men det innebär ju inte att 2-0 målet på något sätt skall dömas bort!! Och ja det är möjligt att ni haft en del domslut emot er men samtidigt är det ju hockey och slutspel och jag tycker att flera av era spelare viker ner sig i defensiven!! Och man får faktiskt tacklas HÅRT!! Då menar jag inte Bertilssonsituationen då den är olycklig och tråkig men jag måste ju tro att den är helt oavsiktlig!

Mike.F
Kommentera

Sv: Säsongen 16-17
Zappaholic: Som Mike F helt riktigt påpekar: det är mer Felix som åker ut mot Hjalmarsson och kontakten där är ju betydligt lindrigare än den mellan Westerholm och Gustafsson.
Trots det så gör domarna ändå helt fel och är väldigt petiga när det gäller den senare kontakten. Ponthus har ryggen mot målet och är i färd med att ta emot ett pass och försöka komma rättvänd samtidigt som Gustafsson åker ut och befinner sig delvis utanför målområdet när de båda kollliderar. Det ser dessutom ut som att Ponthus får lite hjälp med att bli lite inknuffad i Gustafsson av deras back.
Sammantaget känns sammanstötningen som väldigt lindrig och när Gustafsson dessutom agerar döende svan och förstärker det hela, så tycker man att domarna borde ha haft lite mer fingertoppskänsla och låtit udda vara jämnt sas.
Kommentera