Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1821388

Sv: Grattis Brynäs
Yoda Marklund: Spelar ingen roll, antal BP var 21 för Frölunda och 17 för SKAIK.....alla SKAIKs tre mål korrekt bortdömda enligt de regler som gäller idag, må så vara att det är jävligt petiga regler och de måste ses över, men som sagt, enligt de regler som gäller idag angående kontakt i målområdet så var alla era mål korrekt bortdömda.
Sen den där situationen att JG kastade klubban ska väl vara straff enligt gällande regler, men jag tycker å andra sidan att eftersom JGs kastade klubba inte hade någon effekt på chansen i fråga eftersom Lindholm redan hade avlossat skottet som var på väg en meter utanför mål ändå och JGs klubba aldrig träffade pucken kan jag tycka att man inte ska haka upp sig på det...sen den andra straffsituationen vet jag inte vilken du menar så därför kan jag inte yttra mig om den, men tycker att ni hade en del tur med utvisningssituationer i viktiga lägen av matcherna.

Jasså, tycker du Luleå har ett kanonlag nästa säsong?? Det tycker väl inte riktigt jag iaf. Inte ni heller för den delan...än så länge iaf.
Kommentera