Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1844963

Sv: Säsongen 2017-18
Yoda Marklund: Så e det ju att Gud gillar dom goda och försöker tränga tillbaka ondskan till Helvetet!!!! Skall kanske inte vara mål men borde ju kanske vara straff!! Kan inte reglerna men det Pudas gör eller för all del hakningen på Olofsson borde kanske betala sig på något sätt!!
En undran bara, varför håller Skellefteå på och hugger och slår och petar med handskarna i ansiktet precis HELA matchen??? Efter varje avblåsning vid Skaik kassen!! Är det för att Frölunda skall lacka ur helt eller? Hur som helst riktigt pinsamt är det och det var likadant förra säsongen!! Det är väl Berts idé så klart!!!
Frölunda resor bättre i 2 perioder sen blev det match efter 2 riktiga pissmål!! Gött att Fbk looosade alltid lika gött!!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2017-18
Mike.F:

ni är inte heller så dåliga på att hacka med klubborna och gruffa eller avblåsning. Så brukar det bli när man inte riktigt tycker om varandra. Mitt tips är att sluta åka in och hugga på vår målis efter avblåsning, alternativt ge oss fri gata att göra detsamma, då kommer det att försvinna ur spelet.

Än igen, grattis till Morgon domslut baserat på röntgensyn.
Kommentera