Frölunda HC

60325 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1865123

Sv: Säsongen 2017-18
Mike.F: Det låter verkligen inte som att domarna var lika dåliga för er som för oss när du hade så lite att rabbla upp ;)
Jag kan ta att de inte tar för allt så länge det är lika åt båda hållen. I mitt tycke var det endast en jäkligt konstig utvisning ni åkte på, säkerligen samma situation som irriterade dig, men det var en solklar kompensationsutvisning efter att ni fick en så billig 5vs3 i hela två minuter. Ni gjorde ju dessutom mål så då brukar domarna vara snabba på att leta efter utvisningar för det andra laget för att jämna ut det, tyvärr.

Jiri Kucera med den sköna hockeyfrillan du kallar gristjeck? Tror det var vår enda tjeckiska spelare under vårt guldår, men jag kan minnas fel för han var ju lika mesig och snäll ute på isen som exempelvis Johan Davidsson. Han var en gentlemannaspelare som var väldigt elegant och oerhört skicklig. Kan inte minnas att jag någonsin sett honom göra något fult. Det var däremot en underbar final och jag är VF evigt tacksam för man kommer aldrig någonsin uppleva en sån berg och dalbana av känslor igen med dagens fjeshockey :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 2017-18
Daddeh: Som sagt i många år.
Det händer alltid konstiga saker i deras hemmamatcher och alltid till deras fördel. Det har hållit på i över 20 år. T ex om deras nordkorean skickar iväg sina raketer är det alltid mål oavsett vad man kan se på repriserna, Isen har spruckit vid avgörande tillfällen, Sekretariatet trycker på tutan innan matchen är slut speciellt om motståndarna har målläge, Puckar som slängts in med händerna utan åtgärd och med massor av andra tillfällen. Men som alla är bekanta med ingen rök utan eld. Det är en kultur i Frökenborg därför kallas de Muteborg som ett begrepp i alla sammanhang
Kommentera